Klipsch RC-62 II vagy Klipsch RP-450C?
Figyelt kérdés
A specifikaciok alapjan majdnem teljesen azonos a ket hangfal, tudni szeretnem megis melyik a jobb es miert? Megeri az a plusz 2db hanszoro?2018. márc. 9. 07:32
1/5 anonim válasza:
Milyen frontjaid vannak? A rendszerben kell jól szólnia, nem külön, szóval azt válaszd ami jobban illik a többi hangszóródhoz, főleg a frontokhoz.
2/5 A kérdező kommentje:
A frontjaim klipsch RF-7 II
2018. márc. 9. 13:57
3/5 anonim válasza:
Igazából én rc64-et választanék ezekhez a frontokhoz, de ha ez a kettő közül kellene választanom, így látatlanban talán az rp450-et választanám
4/5 A kérdező kommentje:
A miertjere lennek kivancsi, csak azert mert nagy a front hangfal a centernek is a leheto legnagyobbnak kell lennie? Ertem en hogy minnel nagyobb annal jobb roviden tomoren, de annyire "fulbetuno" lenne a kulombseg ?
2018. márc. 10. 06:06
5/5 anonim válasza:
Először is leszögezném, hogy ez az én véleményem, nincs tapasztalatom surround rendszerekkel, csak próbálok logikusan gondolkodni.
Igen, ekkora frontokhoz kell a nagyobb center, különben elveszik a hangja és úgy nincs sok értelme, hogy ott legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!