Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Klipsch x4i kompatibilis...

A Klipsch x4i kompatibilis Android telefonokkal?

Figyelt kérdés
keresgettem, kérdezgettem itt az oldalon is, és azt látom hogy ez a gyártó nagyon jó minőséget képvisel ezen a téren, de az érdekelne hogy ez a típusú headset kompatibilis e Android rendszert használó telefonokkal ?, "én jelenleg egy SONY XPERIA Z3+ telefonnal rendelkezem" és erre esett a választásom, viszont az Ipon.hu [link] szerint nem kompatibilis, de ez azért nem győzött meg mert itt van ez a headset ebben a videóban https://www.youtube.com/watch?v=wmkLEAFiOJo ott van hogy Klipsch Image S4i II Android Headphones - Unboxing viszont az Ipon.hu szerint nem kompatibilis Androiddal [link] nekem meg fontos lenne hogy az legyen mert telefonhoz venném elsősorban.
2017. febr. 4. 15:13
 1/1 A kérdező kommentje:
A Klipsch valóban az egyik legnagyobb márka, a név és típus mögött a különböző betűk jelzik azt hogy mely eszközökkel kompatibilis 100%-ban az i Iphone, az m Microsoft, és amelyik mögött nincs jelzés az Androiddal és minden eszközzel 100%-ban kompatibilis, de a SONY MDR-XB70-APB is egy rendkívül jó hangminőségű füles, vagy a másik SONY MDR-NC750 zajszűrős hangminőségben szinte teljesen egyforma, vagy ott van még a Klipsch R6 a felsoroltak közül utóbbi a legjobb, mindkét SONY minden eszközzel kompatibilis, Iphone, Microsoft, Android, PC.
2017. jún. 5. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!