Ti mennyi időt szoktatok kb. telefonozni, "kockulni", gépezni?
Figyelt kérdés
A 3-4 óra soknak számít? 13/L2018. febr. 27. 16:05
11/15 anonim válasza:
Manapság az a napi 2-3 óra nem sok. Nálam reggeltől estig megy a gép, de én főleg munkára használom, azon kívül kívül kb csak zenehallgatásra, filmezésre és sorozatozásra.. telefont azt szinte csak telefonálásra és üzenetezésre használom.
12/15 anonim válasza:
Ma a fiatalság kora reggeltől egészen lefekvésig használja a telefonját kisebb-nagyobb szünetekkel. Azért ez jó pár óra. Akinek van otthon gép vagy laptop, akkor azt is használja. Nem kell szerénykedni, szinte mindenki többet kockul, mint amennyit kellene.
13/15 anonim válasza:
Telefon fél-1 óra, gép 5-8 óra
14/15 anonim válasza:
Akár hiszed akár nem a mai múltheti hetem 46 óra volt a képernyő időm telefonon bár én csak telefont használok semmi mást.
És a napi képernyő idő rekordom úgy hogy amúgy nem mentem arra hogy minnél több legyen az 10 óra 45 perc volt.
Ja és a heti telefonfeloldásom elvileg 681 volt
15/15 anonim válasza:
Gépezni nem szoktam mert lassú. Telefon mindig más
A heti jelentésem 6 óra volt kb de egyik nap csak 20 percet használtam másik nap meg 12 órát
Próbálok leszooni de így is 4 5 óra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!