Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A Linux-on is ugyanojan jol...

A Linux-on is ugyanojan jol futnak a gamek mint widows-on? Csak me talatam egy fasza leptopot a gondom az vele hogy nem windows hanem linux es eleg nagy szivas lenne ha nem tudnek rajtak kockulni!

Figyelt kérdés

2012. nov. 22. 18:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnos nem. Vannak megoldások játékok futtatására, amik vagy működnek vagy nem.

Első körben verd ki neki, aztán meg tegyél rá win-t!

2012. nov. 22. 18:40
 2/3 anonim ***** válasza:

igaz hogy sok laptopon van linux , de ezek azért vannak többnyire mert a windows pénzbe kerül és így olcsóbb.

természetesen lehet windowst rájuk telepiteni ha esetleg erre gondoltál

2012. nov. 22. 23:41
 3/3 anonim válasza:

Egy laptop szerintem egyébként sem játékra való. Már csak a kijelző mérete miatt sem. Vegyél inkább egy Playstationt.

Ha játékra ÉS munkára egyaránt használni akarod, akkor a legjobb kompromisszum szerintem egy asztali PC jó nagy monitorral és Windows operációs rendszerrel.

Linuxon is lehet természetesen játszani, de sokkal szerényebbek a lehetőségek. Ha neked fontos, hogy a legfrissebb játékokkal játssz, akkor szerintem felejtsd el a laptopot is meg a Linuxot is. Ha beéred néha egy-egy Backgammon meccsel (mint én), akkor jól elleszel Linux-szal is.

Ne essék félreértés, imádom és régóta használok Linuxot, csak egyszerűen nem játékra való. Ez van.

2012. nov. 23. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!