A Linux-on is ugyanojan jol futnak a gamek mint widows-on? Csak me talatam egy fasza leptopot a gondom az vele hogy nem windows hanem linux es eleg nagy szivas lenne ha nem tudnek rajtak kockulni!
Sajnos nem. Vannak megoldások játékok futtatására, amik vagy működnek vagy nem.
Első körben verd ki neki, aztán meg tegyél rá win-t!
igaz hogy sok laptopon van linux , de ezek azért vannak többnyire mert a windows pénzbe kerül és így olcsóbb.
természetesen lehet windowst rájuk telepiteni ha esetleg erre gondoltál
Egy laptop szerintem egyébként sem játékra való. Már csak a kijelző mérete miatt sem. Vegyél inkább egy Playstationt.
Ha játékra ÉS munkára egyaránt használni akarod, akkor a legjobb kompromisszum szerintem egy asztali PC jó nagy monitorral és Windows operációs rendszerrel.
Linuxon is lehet természetesen játszani, de sokkal szerényebbek a lehetőségek. Ha neked fontos, hogy a legfrissebb játékokkal játssz, akkor szerintem felejtsd el a laptopot is meg a Linuxot is. Ha beéred néha egy-egy Backgammon meccsel (mint én), akkor jól elleszel Linux-szal is.
Ne essék félreértés, imádom és régóta használok Linuxot, csak egyszerűen nem játékra való. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!