Mit vennétek egy olyan srácnak, aki szeret kockulni?
Figyelt kérdés
A barátomról van szó. Próbáltam a haverjainál puhatolózni, hogy minek örülne ilyen szempontból, de nem sokra jutottam. Tehát az eredeti játék egyelőre kilőve. Egy mikrofonos fejhallgatóra gondoltam, de maximum 5 ezer forintom lenne rá, ami lássuk be, elég kevés..2012. dec. 4. 18:29
1/3 anonim válasza:
vasaltass vagy csinálj neki mintás pólót, vagy pulcsit valamelyik kedvenc sorozatából
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, de
1. Nem néz sorozatokat.
2. Olvasd el még egyszer az egész kérdést. Nem szeretnék neki ilyen nyomtatós, meg gravírozós, meg közös képes, meg ilyen-olyan baromságot venni. Úgysem használná. Ezért gondoltam valami ilyesmire, amire amúgy is szüksége lenne, és örülne neki.
(ja ha már itt tartunk, azt se írja senki, hogy csináljak neki vacsorát, és várjam fehérneműben :) ezek nálunk alap dolgok.)
2012. dec. 4. 19:44
3/3 anonim válasza:
Telótok? Bixti valami hipermobilja van amire találsz valami jó kis tokotY,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!