Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mely erősítők köthetők össze...

Pszicho88 kérdése:

Mely erősítők köthetők össze a számítógéppel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A régebbi típusú erősítőket is össze lehet kötni a számítógéppel? Milyen bemenetet kell keresnek a gépen és az erősítő hátulján?

Köszönöm a válaszokat.

2018. febr. 24. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyet rá tudsz kötni, mindenféle átjátszókábel létezik. A kábel egyik felén 3.5mm-es jack csatlakozó legyen, az megy a szgépbe, a másik csatlakozó attól függ, mennyire régi az erősítő. Az erősítőn több bemenet szokott lenni, line in/aux, cd, tape in, ezek mind jók, és azt hiszem a tuner is, de ebben nem vagyok teljesen biztos. A phono bemenetet kerüld el, az biztosan nem jó számítógéphez. Bocs ha valami hlysgt írtam, hulla másnapos vagyok, kérdezz nyugodtan ha nem világos valami.
2018. febr. 24. 14:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem is régi, videoton erősítőm van, ilyen kábellal van megoldva:

[link]

2018. febr. 24. 17:15
 3/6 A kérdező kommentje:

5 pólusú din dugó?

Ahha.

Van egy asztali aktív hangfalam. 2.1 -es 2 hangfal és egy mélynyomó rész. Vagy a mélynyomó része vagy a hangkártyám rosz, recsegő hang jön ki a hangfalakból.

Ha veszek egy erősítőt, akkor összeköthetem vele az asztali aktív hangfalam 2 hangszóróját?

2018. febr. 24. 17:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Össze, csak figyelj, hogy stimmeljen a tudásuk. Pl 20w-os hangszórókat ne köss 2x120w-os erősítőre.
2018. febr. 25. 05:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit furcsállsz az 5dines kábelen. Nagyon másképp nem lehet rákötni, Rca bemenetre is lehetne, ha találsz olyan vezetéket, én csak 5 dinest találtam.
2018. febr. 25. 10:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nagyobb az erősítő teljesítménye, akkor rá lehet.
2018. febr. 25. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!