Mi történt a számítógéppel? 15/l
Tegnap az egyik családtagom használni akarta a gépet. ( mert közös gép ) Csak egy kicsit türelmetlen volt... tehát amikor bevillant a háttérkép szóval éppen hogy betöltött, elkezdett kattingatni a googlera. Én mindenkinek elmagyaráztam pár percet váljanak amíg betöltenek az ikonok, tehát nem fehérek és a jobb alsó sarokban nem piros x van hanem zöld pipa. Tehát a számítógép készen áll a használatra. De nem! Ő elkezdett kattingatni ezerrel! Na erre lefagyott az egész. Alul nem tudtam a főgombal kikapcsolni, más módszert pedig ismerek... tehát áramtalanítottam! Tudom... tudom........ nagyon káros a gépnek de nem tudtam mást tenni. Aztán visszakapcsoltam. Nem tudom mi lett vele, de amikor bejön a háttérkép kb fél óra kell neki amig par ikont betölt, van amit be se tölt és akadozika kurzor ahogy mozgatom az egeret és ráadásul a piros x sem vált át pipára. Tanácstalan vagyok. Az egész családban én vagyok csak az ehez értő de én is csak ennyit tudok :/
Próbáltam kíhúzni a fővezetéket, úgy hagyni pár percig majd visszadugni...... nem használt. Már vagy 3-szor áramtalanítottam a kísérletek során. Remélem nincs nagy baja. Kérlek ne mondjátok hogy valamit cserélni kell benne. :,C Most sajnos nincs rá pénzem. Már tegnap óta nincs bekapcsolva. Remélem tudtok tanácsot adni. Válaszokat előre is köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!