Nem tudom kihúzni a laptop töltőkábelét. Mit tegyek? SÜRGŐŐŐS!
sziasztok.
Amikor bedugtam a hosszabbítóba, volt egy furcsa hang. Az előbb próbáltam kihúzni és egyszerűen nem megy. Remélem nem nagy a gáz, mert a laptop töltődik, meg minden ok.
De mit műveltem már megint? És hogy húzzam ki? :( Ha kihúzom, akkor lehet hogy többet már nem lehet használni?
Én jártam már úgy, az egyik dugvilla bentmaradt a konnektorba. (Nem is értem hogyan, normálisam húztam ki, és nem is volt sűrűn használva.)
A laptopnak nem lett tőle semmi baja, szóval amiatt ne parázz
Ismét jelentkezem!
Nagyon meg voltam ijedve tegnap, amikor kiírtam a kérdést.
Miután összeszedtem minden bátorságomat, kikapcsoltam, kihúztam mindent, majd jött az a bizonyos kábel.
két kézzel kellett erőlködnöm, végül sikerült és semmi baja nem lett hála az égnek!
Aztán visszadugtam ugyanoda és megint jött az a fura hang :) Megint egy kis erőlködés, megint ijedtség, de megint siker. Aztán legközelebb már más lyukat keresek neki! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!