Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nem tudom kihúzni a laptop...

Nem tudom kihúzni a laptop töltőkábelét. Mit tegyek? SÜRGŐŐŐS!

Figyelt kérdés

sziasztok.

Amikor bedugtam a hosszabbítóba, volt egy furcsa hang. Az előbb próbáltam kihúzni és egyszerűen nem megy. Remélem nem nagy a gáz, mert a laptop töltődik, meg minden ok.

De mit műveltem már megint? És hogy húzzam ki? :( Ha kihúzom, akkor lehet hogy többet már nem lehet használni?

2018. febr. 13. 23:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Az a kábel, ami a hosszabbítóba lett dugva nem egy cserélhető vezeték, ami az adapterbe dugható bele? Mert ha igen, akkor nem tök mindegy, veszel egy újat 500 forintért.
2018. febr. 13. 23:33
 2/13 anonim ***** válasza:
12%

Örülj, hogy ennyi gondod van...Bár nekem lenne ennyi gondom...

Torokgyulladásom van, megy a hasam. Köhögök. Pihenek és sokat iszok.

3/13 A kérdező kommentje:

a gépbe kell dugni, hogy töltődjön. Nem tudom a nevét :)

2-es, akkor aludj ahelyett, hogy okoskodsz.

4/13 anonim ***** válasza:
73%
Húzd ki a laptopból és a konnektorból, lépj rá a hosszabbítóra, és két kézzel próbáld meg kirángatni. Semmi baja nem lesz tőle. Vagy úgy hagyod, és ezentúl hosszabbítóval együtt használod. :-)
2018. febr. 13. 23:34
 5/13 anonim ***** válasza:
73%
Ne tépd ki! Először kapjuk meg a választ az első kérdésre. Az én töltőm olyan, hogy van egy vezeték, azt dugom bele az adapterbe, utána dugom az adaptert a laptopba. Tehát a töltőm két vezetékből áll. A tied egyben van az egész? Mert ha igen, és kitéped, ahogy az okos négyes javasolta, és valami baja lesz, akkor bhatod.
2018. febr. 13. 23:36
 6/13 A kérdező kommentje:
az a helyzet, hogy nem az enyém. És már ez a 2. baleset, amit én okozok ezzel a kábellel :)
2018. febr. 13. 23:37
 7/13 A kérdező kommentje:
És egyébként mi történhetett? Eltört a kis pöcök, vagy mi? :D
2018. febr. 13. 23:37
 8/13 A kérdező kommentje:
egy vezetékből áll, igen!
2018. febr. 13. 23:38
 9/13 anonim ***** válasza:
73%
Há' mittudomén, látatlanban. Azt javaslom, hogy húzd ki a hosszabbítót a konnektorból, és csavarozd/pattintsd szét, akkor röhögve ki fog jönni a laptop vezetéke. Ha szerencséd van nem torxszal, vagy valami hasonló speciális csavarral van összerakva.
2018. febr. 13. 23:40
 10/13 A kérdező kommentje:
jaj úgy félek.. Nő vagyok amúgy és nem értek az ilyesmikhez :((((
2018. febr. 13. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!