Videókártya (GPU) kihasználtság 0-1%. Miért?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy gtx 1050-es 2gb-s gddr5-ös ideókártyát a számitógépembe. Kevesebbet produkál mint vártam. CS:GO 50-60 FPS. GTA 5-22FPS. mikor megnéztem a gpu kihasználtságát gta 5 futtatása közben 0 illetve 1 %-ot irt. A számitógép adatai: intel core 2 duo E7600 CPU, 8GB RAM. személy szerint a régi processzora gyanakszom de a cpu kihasználtságnál 50%-ot irt.2018. febr. 5. 22:59
1/3 anonim válasza:
Nem tudja a géped "kihajtani" a kártyát
2/3 anonim válasza:
Ahhoz, hogy egy videókártya rendesen működjön etetni is kell adattal.
Core2duó proci esetén az 50%-os kihasználtság jó esélyjel azt jelenti, hogy az egyik mag fullon megy, a másik meg semmit se csinál.
Mert ilyen programot használsz.
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!