Hogyan vegyem rá szüleim?

Figyelt kérdés
Hello! Ráakarom szedni muterom hogy vegyen egy ipod touchot 50 000ft-ér de eddig nem igen sikerült van most 15 000ft-om és a többit ő beleadná. de ha nekem kéne összeszedni vége lenne a nyárnak :/ van ötlet milyen dumával hozhatnám össze a dolgot ?
2010. jún. 6. 21:33
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Hát akkor elég sok ideig gyűjtögetsz. Képzeld, akartam magamnak egy laptopot, és igaz, 4 évig tartott, de összegyűjtöttem rá a pénzt. Nem fájt ám.
2010. jún. 6. 22:01
 12/33 A kérdező kommentje:
Én ezt értem de a nyáron sok szabadidőm lenne nyomogatni, kihasználni de szeptembertől újra a tanulásra kell koncentrálnom és a fiók mélyére kerülne ezzel most lehet új érződik hogy csak egy nyárra kell de a suli kezdetétől már csak zenehallgatásra használnám főképp!
2010. jún. 6. 22:04
 13/33 anonim ***** válasza:
Nyáron tényleg a legértelmesebb dolog amit tehetsz, hogy ezt nyomogatod...:)))
2010. jún. 6. 22:04
 14/33 anonim ***** válasza:
Öcsi, ilyen az élet. Majd nyomogatod jövő nyáron. Ezzel szerintem ne is próbálkozz, ez egy baromi rossz érv. Miért van rá ekkora szükséged? Egy sima mp3 nem olyan menő?
2010. jún. 6. 22:05
 15/33 A kérdező kommentje:
jó ez relativ ti is sok dologra vágytok és más számára egy fölösleges dolgoz mindennapjaiban.Szeretnék játszani rajta unalmas óráimon, edzésen zenét hallgatni, utázasokon filmet nézni hasznát venném a készüléknek.
2010. jún. 6. 22:09
 16/33 anonim ***** válasza:
Akkor gyűjtögess csak szépen, majd megtanulod becsülni a pénzt.
2010. jún. 6. 22:10
 17/33 A kérdező kommentje:
nah jó ez előző kommentem első mondata értelmetlen eléggé : D
 18/33 anonim ***** válasza:
Igen, sok felelsleges dologra vágyom vagy akár meg is veszem. De van egy különbség. Spórolok rá vagy dolgozom érte, nem rászedek és összehozok egy ilyen drága dolgot.
 19/33 A kérdező kommentje:
Látom itt már minden komment arra irányul milyen elkényesztetett , pénzt nem becsülő ember vagyok :/
2010. jún. 6. 22:14
 20/33 anonim ***** válasza:
De ha ezt mutatod magadról,akkor miért gondoljuk, hogy nem így van?
2010. jún. 6. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!