Hogyan vegyem rá a szüleim h vegyenek 1 szibériai cicust?
Figyelt kérdés
A szüleim alergiásak a maskaszőrre de ezt halottam h ez a macska hipo alergén fajta és ebben a legkisseb mértékben van az a szer amitől alergiásak rá.És még van 1 kutyánk aki kölyök korában 1 másik cicánkal nött fel de ö meghalt és azota nem birja annyira a macskákat de majd ugyis elkülönitem öket nah mind1 . segitsetek nekem h rá vegyem öket léci !!(azt isnirjátok le h lehet szobatisztává tenni léci) :)2011. jún. 16. 11:05
1/23 A kérdező kommentje:
+ a szüleim azt mondják büdös a mecska de ha ápolod akor biztos h nem lehet büdös =/ de ne mondjátok ha ennyi a baj akor ne legyen cicusod mert én negyon szeretnék 1-et
2011. jún. 16. 11:12
2/23 anonim válasza:
egy szülő számára hatalmas öröm, ha gyermeke tud írni. helyesen.
ajánlom neked, biztos megveszik
3/23 anonim válasza:
hány éves vagy? sajna,ha még kiskorú vagy és otthon laksz lehet nem lesz cicád,lehet hogy meg kell várnod míg egyedül fogsz lakni...
4/23 anonim válasza:
Ha tényleg allergiásak a szüleid a macsekszőrre, akkor én nem erőltetném. Egyébként a macskánál nincs tisztább állat, pláne ha rövidszőrű. Derítsd ki, hogy tényleg irritálja a szőr az ősöket, vagy csak azért mondták, mert nem szeretnének cicát. Ha nagyon szeretnél, akkor vigyél a menhelyről kérdezés nélkül egy sicc-t, hátha belenyugszanak!
5/23 A kérdező kommentje:
én is ettől félek és sjnos még a szüleimmel lakok de már csak 2 évig xD de segitsetek h tudom rá venni öket !! :( am 1. ember nem hiszem h érdeklik h hejesen irok-e vagy sem mert attol ugyse lessz cicám gondolkodj :DD
2011. jún. 16. 11:23
6/23 anonim válasza:
Ettől a macskától is bármikor kijöhet valakinek az allergiája. Ha annyira akarod egy ilyen drága macskát nem rakhatsz ki a kertbe.
Viszont ha tényleg ápolod nem lesz büdös, és az almot elég gyakran kell tisztítani.
De abban nem tudok segíteni hogy hogyan vegyenek Neked. Viszont gyakrabban járj be nyelvtan órákra.
7/23 A kérdező kommentje:
jo ötlet és lehet h belenyugszanak xD amugy a cicátol nem is tüszöktek amikor nem hipoalergén cicánk volt... de a kutyaszöre alergiásak mert kiüti öket ha a kutyánkhoz nyulnak... de mostanában már az sem :)
2011. jún. 16. 11:26
8/23 A kérdező kommentje:
jolvan bejárok nyelvtanra csak ne irjatok már ijeneket XD
2011. jún. 16. 11:28
9/23 mimano válasza:
Lehetnél tekintettel szüleidre, hogyha allergiások nem akarj macskát tartani...majd ha elköltöztél, bár meg kell jegyeznem, hogy ilyen helyesírással elgondolkodtató, hogy mégis hány éves vagy, de persze nem ez a kérdés!
A lényeg, hogy legyél tekintettel szüleidre!!!
10/23 anonim válasza:
azért írják ezt, mert a fogalmazásmódod igazol. Látszik, hogy egy kisgyerek vagy, aki egy hirtelen fellángolásában macskát akar tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!