Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan vegyem rá a szüleim h...

Hogyan vegyem rá a szüleim h vegyenek 1 szibériai cicust?

Figyelt kérdés
A szüleim alergiásak a maskaszőrre de ezt halottam h ez a macska hipo alergén fajta és ebben a legkisseb mértékben van az a szer amitől alergiásak rá.És még van 1 kutyánk aki kölyök korában 1 másik cicánkal nött fel de ö meghalt és azota nem birja annyira a macskákat de majd ugyis elkülönitem öket nah mind1 . segitsetek nekem h rá vegyem öket léci !!(azt isnirjátok le h lehet szobatisztává tenni léci) :)
2011. jún. 16. 11:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is vállalkozom a lehetetlenre :)

"jo a helyes irást hagyuk 1 ideig .. am 1 másik kérdésben pont az volt h a szibériai cicusnak a szőrére nem lehet alergiásnak lenni mert hipoallergén és az 1-ik csaj aki ijen cicust tart és alergiás a cicaszörre enek a cicának a szőrére nem aergiás még akor is ha az orrához nyomja ! (ne helyes írásrol irjatok plz)"

Jó, a helyes írást hagyjuk egy ideig. Amúgy egy másik kérdésben pont az volt, hogy a Szibériai Macskának a szőrére nem lehet allergiásnak lenni, mert hipoallergén. Az egyik lány, aki ilyen cicát tart és allergiás a macskaszőrre, nem észlel tüneteket, még akkor sem, ha az orrához tartja a kedvencét. Ne a (szörnyű) helyes írásomról írjatok, kérlek.

2011. jún. 16. 19:49
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Köszi, utolsó hozzászóló. Eziáig filoztam, mi lehet az a "plz".

Most megvan, hála Neked:)

Hiába, haladnom kell a korral:)

Bocs az OFFért.

2011. jún. 17. 07:04
 23/23 anonim ***** válasza:
amúgy meg mutasd meg nekik a cicát, szép, előre megfogalmazott és betanult szöveggel mond el nekik, hogy miért nem lépnek fel az allergiás reakciók és hogy megveszed te a zsebpénzedből, vagy megdolgozol érte (nem olcsó)
2011. jún. 17. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!