Hogyan vegyem rá szüleim?
Használtam olcsóbban is kaphatnál touchot. Meg inkább még gyűjts hozzá, úgyis most jön a biziosztás, ha jó lesz, azért is kérhetnél pénzt vagy dolgozhatsz valamit nyáron, hogy kiérdemeld.
2010. jún. 6. 21:36
"Anyuuu, elmegyek dolgozni, és összegyűjtöm a pézt egy iPod touch-ra, mert azt szeretnék." Tuti belemegy. Legalább nem leszel elkényeztetve. És nem rászedni, max rávenni. És a "ráakarom" sem egyben. Egy helyesírási szótár bőven kijön abból a 15 ezerből.
2010. jún. 6. 21:38
Szerintem mondd azt, hogy a gyakorikérdéseken azt tanácsolták hogy ilyen telefont vegyen neked. Ha nem hiszi, olvassa el:
Tisztelt szülő.
Gyermekének kiegyensúlyozott fejlődése érdekében eljött az ideje, hogy egy IPOD TOUCH telefonkészülékre beruházzon. Ez rendkívül fontos, mondhatni elengedhetetlen számára. Az 50 ezer forintos ár szinte ajándék egy ilyen eszközért.
Ne hagyja ki a lehetőséget, vegye meg még ma!
2010. jún. 6. 21:38
3.: a touch nem telefon, de NEM BAJ :P
2010. jún. 6. 21:42
5/33 A kérdező kommentje:
Én szivesen elmennék dolgozni de manapság hol találni XD amúgy bizi jó lesz bepróbálkozom azzal is : D
Tényleg nagyon sokat tud 50.ezer forintért :D
2010. jún. 6. 21:49
Ha kertesházban laktok, ajánld fel, hogy nyár végéig te nyírsz füvet, sétáltatsz kutyát, mosogatsz, viszed le a szemetet, akármi.
Kompromisszum lényege. Ne te vedd rá őket, azt kérdezd tőlük, mit kell tenned, hogy megkapd, mert csak úgy a két szemedért nem feltétlen fogod megkapni ha érted ... :) Amúgy nekem is touchom van, imádom, nagyszerű kütyü, csak én tényleg dolgoztam az áráért...
2010. jún. 6. 21:50
Tényleg szükséges a fejlődésedhez, enélkül nem lesz belőled egészséges felnőtt, pocsék szülő, aki ennyit nem tesz meg a gyerekéért.... Elkényeztetett kisgyerek vagy:(
2010. jún. 6. 21:53
Rászedni, muterom... Talán először tiszteld egy picit, ne csak a pénztárcát lásd benne.
2010. jún. 6. 21:55
10/33 A kérdező kommentje:
Mondom én szivesen elmennék nyári munkára de eddig nem igen jött össze semmi és már régóta tetszik ez a lejátszó de igy zsebpénzt összerakni elég sok ideig tartana...
Kapcsolódó kérdések: