Miért szellemképes az új tv-m?
Most vettem teljesen újan 2db 27colos Lg Tv-t (Lg 27mt77d-pz) akár tv-t nezek rajta akar szamitogepen jatszok (nem minden jateknal) akkor szellemkepes...pontosabban ha gyorsan mozog pl egy ember akkor latok megegyet halvanyabban,,
A szamitogepes jatekos dolog lehet a videokartyam hibaja,rossz beallitasok stb...az anynira nem is erdekel...
De a tv mitol lehet? Lehet ,hogy amiatt van ,hogy egy sima antenna van beledugva és az ingyenes digitalis adasokat nezem?
Egy vevoeszkoz (pl mindig tv) megoldhatja ?
Mindket tv csinalja,szoval kizartnak tartom ,hogy mindketto gyari hibas
"Digitális televíziós és rádiós átállás Magyarországon"
Ez a szakdolgozatom címe. Kikérhető a Szegedi Egyetem könyvtárából. Te melyik egyetemen végeztél? Ja, hogy te csak szakmunkásképzőt végeztél, bocsánat! Semmi gond, szakmunkásokra is szükség van, hogy kiszolgálják az olyanokat, mint én. Meg nekik lehet eladni a szellemképes tévéket nyolcvanezerért.
"megis csak a digitalis adassal van valami"
Nincs azzal semmi gond. A hulladék kombó tévémonitoroddal van gond. Miért lenne gond a milliárdokba (!) kerülő broadcast rendszerekkel? Több millió embernél nincs gond az adással, csak érdekes módon pont nálad, két ugyanolyan tévével is.
"De ha a jo kis munkad ,meg a tv-id mellett van idod ide irkalni es fel 11kor akkor nagyon komoly ember lehetsz,es hiheto hogy nagyon kemenyen dolgozol"
Miért ne lehetne hihető, te féleszű? Péntek este van, nekem holnap nem kell dolgoznom, csak az ilyen szakmunkásoknak, mint te!
Azt meg, hogy mit fogok csinálni, nem egy ilyen proli senki fogja eldönteni, ebben nyugodt lehetsz!
Remelem erzed,hogy ezekkel a szoveggel a kemenyen dolgozo kozeposztalybelieket szolod le;)
Szakmunkaskepzo? Orvosin vagyok harmadeves,ettol nem kell a tv-khez ertenem:)
Es ahogy irtam ,nem szellemkepes..a digitalissal van valami,,a kartya megoldja :)
De hogy egyszer teged valaki jol agyon fog bxszni a nagykepuseged miatt az biztos:)
Hat te komolyan nevetseges vagy :D
De nem egy "proli senki"nek fogok magyarazkodni,foleg hogy nem a kerdeshez tartozik
Az a baj,hogy nemkell elhinned:)
Az en eletem nem lesz semmivel rosszabb ha egy ilyen nagykepu kis senki nem hisz nekem:) de ahogy mar tobbszor leirtam,te szellemifogyatekos szerencsetlen,ez mar reg nem a kerdeshez tartozik.
Ez az utolso,aztan tobbet nem fogok foglalkozni a hulyesegeiddel,,nem tudom feltunt e,de telefonrol irok.
Nem kell belekotni egy szoba,,de mint irtam ez az utolso kommentem hozzad ,igy hagyok itt neked valami. :)
"Az effélékből lesznek azok, akik azért ölnek meg valakit, csak mert nem tetszik neki, ahogy ránézett." <== Ezt ugye te irtad. Nezd meg,egyszer egyes szamban irsz,egyszer tobbes szamban.
Szerintem ez nagyobb "hiba" ,mint az,hogy en egy szot egybe irtam.
Ha ennyire unatkozol nezd meg a tobbiek kommentjet,keress hibakat,rakd ki Facebookra,gyujts lajkokat vagy foglald le magad ugy,ahogy akarod.
Tovabbi szep estet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!