Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért szellemképes az új tv-m?

Miért szellemképes az új tv-m?

Figyelt kérdés

Most vettem teljesen újan 2db 27colos Lg Tv-t (Lg 27mt77d-pz) akár tv-t nezek rajta akar szamitogepen jatszok (nem minden jateknal) akkor szellemkepes...pontosabban ha gyorsan mozog pl egy ember akkor latok megegyet halvanyabban,,

A szamitogepes jatekos dolog lehet a videokartyam hibaja,rossz beallitasok stb...az anynira nem is erdekel...

De a tv mitol lehet? Lehet ,hogy amiatt van ,hogy egy sima antenna van beledugva és az ingyenes digitalis adasokat nezem?

Egy vevoeszkoz (pl mindig tv) megoldhatja ?

Mindket tv csinalja,szoval kizartnak tartom ,hogy mindketto gyari hibas

2018. febr. 2. 20:16
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Szerintem nem kertem ,hogy villogj a penzeddel..

Arra akartam kilyukadni ,hogy nem a tv-t kell leszolni mert mar a 30-40.000es kategoria is szep kepet ad (nyilvan kisebb,kevesebb funkcioja van) ,ugyhogy egy 80.000es tv-nel ne rendezzuk le annyival a problemat hogy fos a tv...

2018. febr. 2. 22:02
 12/29 anonim ***** válasza:
69%

"Szerintem nem kertem ,hogy villogj a penzeddel.."

Pajtásom, te kezdted el mondogatni, hogy ha tudnám, mennyibe kerültek a hulladék kombó tévéid! Így van, vagy nem? Elmondom neked, a kombó tévéd nudli. Ennél csak jobbakat lehet kapni.

2018. febr. 2. 22:11
 13/29 A kérdező kommentje:

Kombo tv :Ddd a Tv-k 90%an van monitornak csatlakozo...

En nem villogtam,csak leirtam ,hogy egy 80.000es tv-nel alap a szep kep,es hogy ne legyen letudva annyival ,hogy fos a tv...

Es nem mindenki engedheti meg maganak hogy 3 Tv-t/monitort vegyen 200.000ekert ,ahogy te,de hidd el,a 80.000es kategoria is boven jo:)

2018. febr. 2. 22:18
 14/29 anonim ***** válasza:

"hidd el,a 80.000es kategoria is boven jo"

Még is gondod van vele...

2018. febr. 2. 22:22
 15/29 A kérdező kommentje:

Irtam ,hogy kiderult mi a problema...latszik szepen elolvastad:)

Kerlek koss bele az osszes olyan emberbe aki kemenyen dolgozik a penzeert es nemtud osszevissza tobb szaz ezer forintert vasarolgatni:)

Hidd el ,,nagyon sok embernek meg regi doboz tv-je van,de akinek ujabb van azok nagyresze sem kolt 60-80.000Ft-nal tobbet ra.

2018. febr. 2. 22:26
 16/29 anonim ***** válasza:

Én is keményen dolgozom. Csak tudod, én tanultam akkor, amikor kellett, így szereztem egyetemi diplomákat, így most van menedzser szintű fizetésem, és ha akarok, megvehetek 240 ezres tévét is. Nincs tiltva senkinek, hogy utánam csinálja. Lehet tanulni, kapcsolatokat teremteni, jó munkát, jó fizetést szerezni.

Ja, visszatérve, aki nem olvasta el, az te voltál. Mert leírtam, hogy digitális adásnál nincs szellemkép. Ebből írtam az egyik egyetemi szakdolgozatomat. Te miből írtad?

2018. febr. 2. 22:29
 17/29 anonim ***** válasza:
Azt se felejtsük el, hogy lebunkóztál, csupán azért, mert nem tetszett a válasz. Következő mi lesz? Úgy néz rád valaki, hogy nem tetszik, és megölöd?
2018. febr. 2. 22:38
 18/29 anonim ***** válasza:

Csak az analóg adásnál lehet szellemkép.

Digitális adásnál ha rossz a vétel, akkor kockásodik, akadozik a kép.

Mivel írtad, hogy a régi tv-d nem produkálta a hibát, egyértelmű, hogy ez az újonnan vásárolt készülék(ek) hibája, hiányossága.

2018. febr. 2. 22:43
 19/29 A kérdező kommentje:

Ebbol irtad a szakdolgozatot?:) Micsoda veletlen...

Diplomaid vannak? Megis itt kotekszel,,itt osztod a hulyeseget mikor mar reg megoldodott a dolog...

Ebbol irtal szakdolgozatot megsem volt (teljesen) igazad...

Ha a kartya megoldotta akkor megis csak a digitalis adassal van valami:)

De ha a jo kis munkad ,meg a tv-id mellett van idod ide irkalni es fel 11kor akkor nagyon komoly ember lehetsz,es hiheto hogy nagyon kemenyen dolgozol:)

Menj inkabb aludni,pihend ki magad,,talalj ki valami hihetobb hazugsagot a "tokeletes" kis eletedrol,nezd 4K-n a Minimaxot,,csak ne itt rontsd a levegot.

2018. febr. 2. 22:43
 20/29 A kérdező kommentje:

Utolso - koszi,hogy vegre a kerdessel kapcsolatos tartalmat kaptam.

Igen lehet (sot valoszinu) hogy igyvan...

Viszont a kartya megoldotta...

2018. febr. 2. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!