Miért szellemképes az új tv-m?
Most vettem teljesen újan 2db 27colos Lg Tv-t (Lg 27mt77d-pz) akár tv-t nezek rajta akar szamitogepen jatszok (nem minden jateknal) akkor szellemkepes...pontosabban ha gyorsan mozog pl egy ember akkor latok megegyet halvanyabban,,
A szamitogepes jatekos dolog lehet a videokartyam hibaja,rossz beallitasok stb...az anynira nem is erdekel...
De a tv mitol lehet? Lehet ,hogy amiatt van ,hogy egy sima antenna van beledugva és az ingyenes digitalis adasokat nezem?
Egy vevoeszkoz (pl mindig tv) megoldhatja ?
Mindket tv csinalja,szoval kizartnak tartom ,hogy mindketto gyari hibas
85.000Ft-os Tv...50-55.000ért már vannak ennél nagyobbak ,de rosszabb minőségű tv-k..
Ha beírod netre a tipusat latod,hogy rendkivul jo...
Sok funkcio,kulon mod jatekokhoz,pip funkcio...
Cinema Screen..nem veletlenul annyi az ara...raadasul elotte egy joval rosszabb minosegu tv-m volt,de annal nem volt ez...
+ azt se felejtsuk el,hogy egy ekkora marka miert arulna rossz minosegu tv-t?...
Egyre tobb helyrol hallom azt,hogy az antenna lesz..
Utolso elotti,,te nagyon bunko vagy:D ki beszelt szervizrol,vagy arrol ,hogy neked kene megoldani? :D Nem csinaltam rossz vetelt,egyre biztosabb,hogy az antenna miatt van.
Egy nagy markarol beszelunk,,egy nagyon jora ertekelt tipusrol,,,
Utolso,,,koszi megnezem
"egyre biztosabb,hogy az antenna miatt van"
Digitális tévénél nincs szellemkép. Nekem a két tévém és egy monitorom között két LG van. Egyiknél sem tapasztalom ezt. Igaz, egyik sem ilyen hulladék tévé és monitor egyben fos.
A legtobb tv-n van monitor csatlakozo,,:)
Fos ?? Nem irom le megint,miert ennyi az ara...kiprobaltam kartyaval ,tokeletes...ennyit a nagy okossagodrol:) az ertelmes kommenteket koszonom,mindenkinek mert a kéz (kinek zold kinek piros)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!