Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért szellemképes az új tv-m?

Miért szellemképes az új tv-m?

Figyelt kérdés

Most vettem teljesen újan 2db 27colos Lg Tv-t (Lg 27mt77d-pz) akár tv-t nezek rajta akar szamitogepen jatszok (nem minden jateknal) akkor szellemkepes...pontosabban ha gyorsan mozog pl egy ember akkor latok megegyet halvanyabban,,

A szamitogepes jatekos dolog lehet a videokartyam hibaja,rossz beallitasok stb...az anynira nem is erdekel...

De a tv mitol lehet? Lehet ,hogy amiatt van ,hogy egy sima antenna van beledugva és az ingyenes digitalis adasokat nezem?

Egy vevoeszkoz (pl mindig tv) megoldhatja ?

Mindket tv csinalja,szoval kizartnak tartom ,hogy mindketto gyari hibas

2018. febr. 2. 20:16
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Hát nem fogsz örülni, de ez gyenge minőség eredménye. Tíz évvel ezelőtti tévémen nekem is volt ilyen, azóta figyelek rá, hogy még egyszer ebbe ne fussak bele, mert tényleg zavaró.
2018. febr. 2. 20:31
 2/29 A kérdező kommentje:

85.000Ft-os Tv...50-55.000ért már vannak ennél nagyobbak ,de rosszabb minőségű tv-k..

Ha beírod netre a tipusat latod,hogy rendkivul jo...

Sok funkcio,kulon mod jatekokhoz,pip funkcio...

Cinema Screen..nem veletlenul annyi az ara...raadasul elotte egy joval rosszabb minosegu tv-m volt,de annal nem volt ez...

2018. febr. 2. 21:14
 3/29 A kérdező kommentje:

+ azt se felejtsuk el,hogy egy ekkora marka miert arulna rossz minosegu tv-t?...

Egyre tobb helyrol hallom azt,hogy az antenna lesz..

2018. febr. 2. 21:17
 4/29 anonim ***** válasza:
A probléma azzal van, hogy az ilyen kombók eleve nem a legjobbak. Tévé és monitor. Nem. Külön tévé, külön monitor. Így csinálják a nagyok. De vidd el nyugodtan szervizbe mindkettőt, el fognak zavarni, hogy ez ilyen, és nem hiba. Annyira tudtam, hogy ez lesz. Csináltál egy rossz vételt, de nem tudod elfogadni, nem tudsz beletörődni. Jó, akkor ne fogadd el. Akkor nem tudom, hogy miért ilyen, oldd meg magadnak!
2018. febr. 2. 21:21
 5/29 anonim ***** válasza:

Ezt probáltad?

[link]

2018. febr. 2. 21:25
 6/29 A kérdező kommentje:

Utolso elotti,,te nagyon bunko vagy:D ki beszelt szervizrol,vagy arrol ,hogy neked kene megoldani? :D Nem csinaltam rossz vetelt,egyre biztosabb,hogy az antenna miatt van.

Egy nagy markarol beszelunk,,egy nagyon jora ertekelt tipusrol,,,

Utolso,,,koszi megnezem

2018. febr. 2. 21:34
 7/29 A kérdező kommentje:
Ja es azt elfelejtettem irni,hogy ha pl Youtuben nezek videot vagy pendriverol akar Full Hd ban akkor nincs ez...ezert is tippelek egyre biztosabban az antenna problemara
2018. febr. 2. 21:37
 8/29 anonim ***** válasza:

"egyre biztosabb,hogy az antenna miatt van"

Digitális tévénél nincs szellemkép. Nekem a két tévém és egy monitorom között két LG van. Egyiknél sem tapasztalom ezt. Igaz, egyik sem ilyen hulladék tévé és monitor egyben fos.

2018. febr. 2. 21:40
 9/29 A kérdező kommentje:

A legtobb tv-n van monitor csatlakozo,,:)

Fos ?? Nem irom le megint,miert ennyi az ara...kiprobaltam kartyaval ,tokeletes...ennyit a nagy okossagodrol:) az ertelmes kommenteket koszonom,mindenkinek mert a kéz (kinek zold kinek piros)

2018. febr. 2. 21:50
 10/29 anonim ***** válasza:
Láttam, hogy mennyibe került. Nyolcvanezer forint. Nagyon komoly ár. Az én tévém 240 ezer forint volt (a nagyobbik). A kicsi meg a fele. A monitorom meg nagyjából annyi, mint ez a tévé+monitor kombó fos.
2018. febr. 2. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!