Az okostévé, ami nincs összekötve semmivel, honnan a fenéből tudja, hogy miket néztem meg youtubeon a számítógépen?!
#10-es pont a lényeget nem olvastad el a kérdésből.
"ami nincs összekötve semmivel"
Szóval pont arra, amire tippeltél. Nincs semmilyen fiókkal bejelentkezve.
Nem IP cim alapjan ajanl cuccokat, hanem a fiokod alapjan. Ahogy az elozo irta, ot kulonbozo felhasznalonak nem fog keresztul-kasul ajanlgatni mindent, csak az adott fiokban tortent bongeszesi-letoltesek alapjan.
Szoval az a megoldas, hogy a tv-nek csinalsz egy gmail fiokot mondjuk mienkazokostv@gmail, es azzal kotod ossze a tv-t. Te pedig hasznalod az eddigi fiokodat, a tv pedig az uj fiokot. Nem fogja a kettot osszemosni tobbet, viszont az okosteve el fogja "vesziteni" par elonyet az uj cimmel.
Vagy, ha egyedul vagy, hasznald a te cimedet, de kikapcsolas vagy ha valaki hazajott, elotte valtsd at az uj cimre, a tobbieknek.
11#
Pont a lenyeget nem erted. Az okos tv nem okos, ha nem csatlakozik az internetre. Tehat TUTI, hogy hasznalja a kerdezo bongeszesi elozmenyeit. Valoszinuleg a kerdezo gugli fiokjat allitottak be amikor a beallitasokat vegeztek.
Le lehet tiltani a Wi-Fi-rol a tv-t, de attol a pillanattol kezdve csak egy egyszeru buta-tv.
Kicst bután nézek a fenti vitára, LG okostévém van, én semmiféle google fiókot nem adtam meg neki, nem is kérte, a tévé mutatja a legutóbbi tévés youtube-ozási történetet, de semmi mást, köze nincs a telefonomról és asztali gépemről nézegetett (és ott szinkronizált) tartalmakhoz.
Szerintem itt egy lényeges pont nem volt tisztázva, az, hogy ez valószínűleg egy ANDROIDOS okostévé, enyém meg nem (WebOS).
Ha androidos, akkor tényleg az a megoldás, hogy csinálni külön fiókot a tévének.
Akkor viszont a saját fiókod e-maljeit nem nagyon fogod rajta olvasgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!