Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » LG 32LN570R okostévé, videolej...

LG 32LN570R okostévé, videolejátszás -- Mi okozhatja ezt a problémát? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Vezetékes internetcsatlakozással szoktam nézni Youtube videókat a fenti tévén. Néhány videó megnézése után, de különösen akkor, ha beletekerek vagy párszor megszakítom a lejátszást, több videót már nem tudok megnézni, mert nem tölti be semelyiket se, csak a "Betöltés" felirat látható a végtelenségig.

(A netem nem lassú, a videók nem szoktak akadozni.)

Muszáj újraindítani a tévét ilyenkor, hogy megint tudjak Youtube-ot nézni. A tévé szoftverét már többször frissítettem. Mit lehetne tenni a probléma ellen?

2018. jan. 16. 22:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez egy régi tévé, régi a szoftvere, ezért lassú. Jobb sajnos nem lesz.
2018. jan. 16. 22:21
 2/3 Wadmalac ***** válasza:

Hát, LG oldalán a legfrissebb firmware 2014-es.

Hanyas WebOS van ezen?

Egyáltalán már WebOS van rajta?

2018. jan. 17. 07:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Semmit ez ilyen, kevés a memória
2018. jan. 17. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!