Hogyan tudom lementeni gépre, azokat a felvételeket, amiket felvettem "okostévével"?
Figyelt kérdés
Na, a minap elkezdtem felvenni a tévébe egy műsort, és hát megnéztem őket, de ezeket a felvételeket hogyan tudom lementeni a gépre, úgy, hogy később is megtudjam nézni? Pedrive-al kell?
A válaszokat előre is köszönöm :)
2017. aug. 20. 15:53
1/7 anonim válasza:
Vegyél egy külső USB-s meghajtót.Természetesen a gépen nem tudod majd megnézni a felvételeket, csak a tévén.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) De biztos nincs más megoldás, hogy pl: bedugom a pendriveot a tévébe, és rámásolom, és ráteszem gépre... És megnézem, de nem tudom, persze a tévén is tökéletes, de érted... Azé' kéne :(
2017. aug. 20. 16:52
3/7 nemcso válasza:
Saját formátumban vesz fel a tv, amit csak az tud visszajátszani.
4/7 anonim válasza:
Csak az a tv tudja lejatszani ami felvette
5/7 anonim válasza:
Én is csak megerősíteni tudom. A TV saját magának kódolja a felvételt, csak és kizárólag azon a TV-n nézheted meg, amin felvetted.
6/7 anonim válasza:
" ... bedugom a pendriveot a tévébe, és rámásolom, és ráteszem gépre... És megnézem, ..."
Leginkább nem megnézem ...
A PC formátumúakat jobbára lejátsszák a tv-k, de a tv által készített felvételek nem játszhatóak le a tv-n kívül.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Kár, hogy nem lehet :(
2017. aug. 21. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!