Az okostévé, ami nincs összekötve semmivel, honnan a fenéből tudja, hogy miket néztem meg youtubeon a számítógépen?!
A youtube tele van szűrőkkel.
Ahogy az első írta, közös a net. Ezért van ez.
#3-as hidd el egy családban azért tudnak az ilyenek vicces dolgokat produkálni. :D
Én egyértelműen sokkal vadabb tartalmakat is megnézek, mint a szüleim.
Azonban néha ők is használják a tv-n a youtube-ot.
Hát volt pár vicces pillanat, amit nem mondtam el és szerencsére ők meg nem firtatták, hogy miért jelent meg ajánlott tartalomként.
Legcikibb az talán az volt, amikor egy hülye haverom belinkelt egy szoptatós videót!
1 hétig jöttek a szoptatós videó ajánlók...
Ez nem para.
Ez a jövő! Szokj hozzá! Ez ellen nem tudsz mit tenni. Maximum nem használod a szolgálatást.
A szolgáltatót amúgy azzal jogosítottad fel, hogy használtad a szolgáltatását, ingyen.
Cserébe ő ezekkel a feltételekkel működik.
Erről mindig a South Park rész jut eszembe, amikor nem olvasta el senki a szabályzatot....
Erre amúgy eléggé lehetett számítani, hisz ez a fő reklám fogásuk az ilyen tévéknek. Azért okos tévé, hogy amit tud megkönnyítsen, ezek között van az, hogy egyből előhozza azt a tartalmat, amit azon a hálózaton többször megnéztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!