Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A Bose fülhallgatók miért...

A Bose fülhallgatók miért ilyen baromi drágák?

Figyelt kérdés

Én nagyon szeretnék majd venni egy Bose-t, a B-tervem a Sennheiser mellé, de nagyon borsos az ára. Oké, hogy királyul szól, meg biztos nagyon jó, de azért csak engem háborít fel, hogy negyvenezrekért meg százezrekért kell adni egy fülhallgatót?

Most gondolom, hogy nem sok embernek van Bose-a, de ha ti is látjátok az árát Media Markt-ban, akkor biztos ti is felháborodtatok rajta.

2018. jan. 17. 23:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Jól van, nem vitatkozom veled olyan hülyeségeken, mint egy fülhallgató.

De akkor is nekem van igazam.;)

2018. febr. 20. 23:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Tehát mégiscsak vitatkozol. :'D
2018. febr. 21. 07:02
 13/14 anonim válasza:
Fülesből bármit, csak ne jbl-t, a legszarabbak, ótvar lapos, dobozos nulla hangzásuk van.
2022. dec. 11. 21:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Sennheiser nem rossz. De olyan mint a Sony. A nyolcvanas évektől kezdve elég sokáig volt jó ahhoz, hogy bármilyen szart el lehet már adni a logójával, a név-placebohatás működni fog.

Szóval nem rossz, de messze nem olyan jó, mint amennyire van árazva.

Egy 50.000 Ft körüli Sennheiser DJ fejhallgató ha felrakod, tök jó... aztán felteszed az alig több mint a felébe kerülő Audio-Technica fejhallgatót, és beteszi a seggébe a Sennheisert.

2022. dec. 12. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!