Jó minőségűek az ilyen felépítésű fülhallgatók? Esetleg milyet ajánlotok?
A húgomnak vettünk kb. egy hónapja egy ilyen fülhallgatót egy osztrák Mediamarkt-ban, talán 6000 forint körül mozoghatott az ára, ha jól emlékszem:
A márkája Cellularline, ez valami olasz termék lehet.
Az anyaga ilyen nyúlékony, lapos kialakítású a zsinór, kissé különbözik a többitől. Szerintem ez nem törik meg olyan könnyen. Ti erről mit gondoltok? Az ilyen felépítésű fülhallgatók tényleg jobbak lennének? Esetleg volt valakinek már ilyen vagy hasonló? Meddig bírta?
Vagy milyet ajánlotok? Az ár nem igazán fontos, 5.000-30.000 ft között gondoltam.
Nekem az S8+ telóhoz egy AKG-t adtak, baromi jó.
Kapható külön nálunk is, nem éppen a legolcsóbbak.
Vannak jó Bluetooth-os fejhallgatók is már, de azok 50 ezertől indulnak. Alatta sajnos tényleg hallani (normális minőségű forrással), hogy a nem olyan jó a hangminőség. De ha sima mp3-at hallgatsz, akkor úgy se veszed észre (ha meg telefonnal szeretnéd használni, akkor meg főleg, valami botrányos a legtöbb mobil hangminősége).
Az AKG-k tényleg jók, de már ott is a hírnevet kell megfizetni. Pár évente ki szokott jönni 1-1 olyan fejhallgató is, ami bőven veri a társait az adott árkategóriában. (Nekem az egyik fejhallgatóm amit főleg filmnézéskor használok egy JVC HA-RX300-as modell. Már sajnos nem lehet kapni, de mivel egy olyan üzletben dolgozom ahol kb. 80 fejhallgató típus közül választhat a vevő, így nagyjából ismerem a mostaniakat. Jelenleg kevésbé ismeret gyártók termékei közül amik megütik az előbb említett típus hangminőségét 20 ezres ár körül indulnak, AKG és hasonló nevesebb gyártóknál meg inkább 30 ezer ez az összeg. Holott ez a 300-as 6 ezres áron került a polcokra. De ez csak egy típus.) Több ilyen is van jelenleg, így igazából ez a 10-30 ezres árkategória átugorható.
Fülhallgatónál kicsit más a helyzet, de azt az emberek nagy többsége amúgy sem minőségi zenehallgatásra veszi (nem is arra van kitalálva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!