Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A Bose fülhallgatók miért...

A Bose fülhallgatók miért ilyen baromi drágák?

Figyelt kérdés

Én nagyon szeretnék majd venni egy Bose-t, a B-tervem a Sennheiser mellé, de nagyon borsos az ára. Oké, hogy királyul szól, meg biztos nagyon jó, de azért csak engem háborít fel, hogy negyvenezrekért meg százezrekért kell adni egy fülhallgatót?

Most gondolom, hogy nem sok embernek van Bose-a, de ha ti is látjátok az árát Media Markt-ban, akkor biztos ti is felháborodtatok rajta.

2018. jan. 17. 23:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Pont ugyan azért mint pl. a Sennheiser megvan a minőség, és fel is hypolva
2018. jan. 17. 23:39
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem háborodnék fel rajta, mert senki sem kényszerít, hogy megvegyem. Nem mellesleg hiába tartasz valamit drágának, ha az olcsóbbak meg szimplán sz#rok, akkor nem marad más lehetőséged, mint a drágát megvenni. Szerintem elég szomorú, hogy a 20ezres fejhallgatók is úgy szólnak, mint a trágya. Na AZOK a túlárazottak.
2018. jan. 18. 08:14
 3/14 Zzzoli ***** válasza:
100%
A jók , jóval túl vannak árazva, ez mindennel így van. Ha minőséget akarsz, akkor nyisd ki a bukszát, viszont akkor élvezet lesz a használata! :-)
2018. jan. 19. 18:06
 4/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az igazi minőségi dolgok túl vannak árazva, és biztos csodát fogok kapni, hiszen próbáltam már Bose-t, de azért akkor is elmehetnének a picsbe a százezres áraikkal egy fülhallgatóért... De mint mondtam,ez csak a B tervem.
2018. jan. 24. 08:34
 5/14 A kérdező kommentje:
Inkább hagyom a Bose-t a csudába, franc fog 40 ezret kiadni egy fülesért... Maradok a Sennheisernél, de már JBL is szóba került nálam.
2018. jan. 31. 13:39
 6/14 anonim ***** válasza:
Azok a Senheizer izék mint sz#rok, akkor inkább maradj a JBL-nel.
2018. jan. 31. 22:27
 7/14 A kérdező kommentje:
Már megvettem a Sennheisert, és egyáltalán nem sz@r. Nem tudom, honnan veszed te ezt. JBL-en gondolkoztam, de inkább maradtam a Sennheisernél.
2018. febr. 16. 18:18
 8/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk onnan, hogy próbáltam már párat.
2018. febr. 17. 11:48
 9/14 A kérdező kommentje:

Akkor sem sz@r a Sennheiser, sőt, az egyik legjobb márka. Az enyém is jól szól.

Te biztos valami sennheiser másolatot próbáltál.

2018. febr. 19. 22:49
 10/14 anonim ***** válasza:

Jól tudom, mit hallgattam.

De hitesd csak el magaddal, hogy jó. Majd ha hallasz jobbat...

2018. febr. 20. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!