Mi ez a nagy felhajtás a Sennheiser körül?
Figyelt kérdés
Mert én gondolkodok rajta, hogy azt vegyek (nem mellesleg a B tervem Bose) és vajon tényleg olyan jó a Sennheiser, mint azt ahogy olyan sok helyen olvasom? Mindenhol azt olvasom, hogy a Sennheiser jó, azzal nem lőhetsz mellé, megbízható stb.
Nekem nincs tapasztalatom vele, először vennék majd ettől a márkától fülest.
Szóval tényleg extra király a Sennheiser? És milyen a basszusa? Mert én egy mély basszusú fülhallgatóban gondolkozom.
Köszönöm a válaszokat!
2018. jan. 17. 21:50
11/12 A kérdező kommentje:
Ma megvettem a Sennheisert, CX 300 II modell. Jól szól!
2018. febr. 6. 20:57
12/12 A kérdező kommentje:
Bár mondjuk az igazat megvallva, én a nagy hype miatt többre számítottam, jó mély dübörgésre meg ilyenek, de mindegy. Amúgy tényleg jól szól, tisztán hallok mindent vele, csak nekem voltak túl magasak az igényeim.
2018. febr. 6. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!