Mert én gondolkodok rajta, hogy azt vegyek (nem mellesleg a B tervem Bose) és vajon tényleg olyan jó a Sennheiser, mint azt ahogy olyan sok helyen olvasom? Mindenhol azt olvasom, hogy a Sennheiser jó, azzal nem lőhetsz mellé, megbízható stb.
Nekem nincs tapasztalatom vele, először vennék majd ettől a márkától fülest.
Szóval tényleg extra király a Sennheiser? És milyen a basszusa? Mert én egy mély basszusú fülhallgatóban gondolkozom.
Mélyekre kihegyezett Sennheiser HD212Pro-m van, de a hangminősége nem kristálytiszta. Mondjuk úgy, hogy dübörögni tud rendesen, de a magasabb hangok nem az erőssége. Mondjuk nem is arra tervezték.
2018. jan. 17. 21:57
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Akinek van még tapasztalata a Senn-el kapcsolatban, várom tovább a válaszokat!
2018. jan. 17. 22:36
3/12 anonim válasza:
Szerintem meg, ha a mélyekre vagy "kihegyezve", akkor inkább valami zárt DJ célra készült fejhallgatót nézzél magadnak.
2018. jan. 17. 22:45
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, utolsó válaszoló, de nem vagyok az a fejhallgatós típus, én inkább a fülhallgatókat szeretem.
De amúgy te melyik Dj fejhallgatót ajánlanád?
2018. jan. 17. 23:23
5/12 anonim válasza:
Sennheiser Momentum in-ear fülesem volt, de elromlott, visszavittem, mert volt rá 2 év garancia. Levásárolhattam az árát, de én hülye nem ugyanolyat vettem, hanem azonos árban egy JBL-t... na azóta minden nap kicsit megbánom, hogy nem Momentum in-eart vettem ismét. Jók a mélyek, de úgy h a balansz is jó, ha jó formátumban (pl. flac), akkor a részletezettség is hihetetlenül jó a kategóriájában.
2018. jan. 18. 09:31
6/12 Ypszilon1980 válasza:
Akg, vagy Pioneer.
Sennheiser állítólag érces hangzású.
2018. jan. 18. 10:06
7/12 A kérdező kommentje:
Érdekes, én mintha a Pioneer füleseiről nem olvastam volna valami nagyon jó kommenteket.
De azt viszont hallottam már, hogy az AKG jó, azt is ugyanúgy dicsőítik, mint a Sennheisert.
2018. jan. 18. 22:08
8/12 anonim válasza:
Pionernél utána kell nagyon nézni, mik a vélemények a kinézett tipusról. Nekem van 5000 Ft -os, ami nem ér semmit, annyira ratyi hangja van, meg van ötször annyiért nagyon jó tőlük.
2018. jan. 19. 08:32
9/12 A kérdező kommentje:
Na, hát pont ezért fogok majd inkább Sennheiser-t venni.
2018. jan. 19. 18:05
10/12 Ypszilon1980 válasza:
Persze, a te döntésed. Sennheisert nem ismerem sajnos, lehet, hogy kipróbálom egyszer. Nekem anno a pioneer fejhallgató jött be a legjobban, bár az igaz, hogy volt olyan is, aminek nem annyira tetszett a hangzása.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!