Milyen fülhallgatót (in-ear) vegyek?
Köszi a választ. A Sennheiser jónak tűnik, sok helyen olvastam, hogy azt ajánlják leginkább. Gondolom a CX 2.00 alatt a CX 2.00G típust érted, van egy CX 2.00i nevű verzió is, bár különbséget nem látok specifikációkban, de nagyon lehúzták a hozzászólásokban. A Klipsch R6 ára pedig november után nagyon megugrott, a többszörösére, nem értem, hogy történhet ilyen. 2 éve még 10 000 körül ment, most pedig 50...
Ha jobbat nem találok, akkor a Sennheiser CX 2.00G lesz a befutó, mert noha legtöbb helyen a CX 300-II-t láttam ajánlottnak, de nekem tényleg fontos a zenevezérlő gomb, ami utóbbin nincs.
Ahá, gondolhattam volna.. Érdekes, hogy iphone-on meg ezek szerint ennyire nem szól jól, hogy leszólják..
Egyébként itt, gyakorin egy másik hasonló kérdésnél olvastam egy Jays A-Jays nevű svéd fülesről, nagyon dicsérték. A Three és a Four lehet számunkra érdekes. Tudsz róla valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!