Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit válasszak PS4 Slim 500GB...

Mit válasszak PS4 Slim 500GB vagy Xbox One S? Többi lent

Figyelt kérdés
Nem nagyon értek a konzolokhoz.. nekem jobban bejön a PS dizájnja de a kontrollere furi szerintem, olyan nehézkesnek tűnik a használata vagy nem tudom (még nem próbáltam). Viszont az Xbox olcsóbb. PLS segítsetek

2018. jan. 7. 18:14
 1/4 Csanádi Mihály ***** válasza:
Az exklúzív címek alapján érdemes dönteni.
2018. jan. 8. 18:27
 2/4 Csanádi Mihály ***** válasza:

Milyen játékokkal játszol szívesen?

(akció,platformer,sport,stb)

2018. jan. 8. 18:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Kaland és akciójátékokkal
2018. jan. 13. 19:58
 4/4 Csanádi Mihály ***** válasza:
PS4-re ott van kalandjátéknak a horizon zero dawn és akciójátéknak az uncharted (4, lost legacy), xbox one-on a halo (the master chief collection, 5 guardians) és a gears of war (ultimate edition, 4), mindkettő akciójáték. A két platformon azokban a műfajokban amiket felsoroltál, ezek a legerősebb húzócímek, szóval ezek alapján érdemes dönteni hogy melyikek tetszenek neked jobban. Youtube-on mindegyikről találsz videót.
2018. jan. 13. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!