Ps4 et válasszak, vagy Xbox One-t? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy Xbox360-om, nagyon meg vagyok vele elégedve. Elméletileg még 2 évig jönnek rá játékok, azalatt a két konzol ára lecsökken. A kérdés, hogy melyik éri meg jobban. Főleg játszanék rajta, és van egy kistestvérem is. (Gold/Psn+, Multi stb.) Előre is köszönöm a válaszokat :)2014. jún. 24. 20:39
2/9 anonim válasza:
ps4 egyértelmű sokkal erősebb hardwarekkal rendelkezik
3/9 anonim válasza:
"főleg játszanék rajta" - igaz, hogy tényleg másra is használhatók, de azért a konzolok lényege továbbra is a játék.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Úgy értettem, hogy a Microsoft az Xbox One-t úgy hirdette, hogy az Xbox One hiperszuper, mert a Tv-t rákötheted, Xbox Music, Xbox Video stb... Így értettem :)
2014. jún. 24. 21:03
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2014. jún. 26. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!