Szerintetek mit válasszak?

Figyelt kérdés
A lényeg az hogy van 130ezr forintom és nem tom hogy mit vegyek egy gyengébb laptopot egy XBOX-ot kinectel vagy egy normális gépet.
2011. dec. 28. 20:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Szia

PC + Xbox is megfelelő lehetne.

Pl.

[link]

[link]

Ez így 44ezer.

Ha laptop :

[link]

[link]

2011. dec. 28. 20:47
 2/21 anonim ***** válasza:
Egy normális asztali gépet.
2011. dec. 28. 21:18
 3/21 anonim ***** válasza:

Egy normális asztali gépet!

Monitort szerezz valami szakadt CRT -t, megvan 3ezerből. Máris csomót spóroltál rajta.

2011. dec. 28. 21:31
 4/21 A kérdező kommentje:
ha ár veszek akk valami normálisat de köszi az ötleteket ilyeneket várok még :D
2011. dec. 28. 21:41
 5/21 anonim ***** válasza:

Ha már veszel...

De arra is gondolj öreg, hogy monitort még később is tudsz venni hozzá! Meg most nem mindegy, hogy LCD vagy "hagyományos CRT" monitoron játszol? A gép legyen tuti, a többire meg ráérsz gyűjteni!

F22

2011. dec. 28. 21:47
 6/21 A kérdező kommentje:
az igaz de nővéremmel most egy gépen osztozunk és én vennék magamnak egyet az kerül hozzám ő pedig meg kapja a régit amit tud netezni mert a játékaim(Serius Sam 3,Doom3,WOW)ezen a régim már nem mennek :(
2011. dec. 28. 21:52
 7/21 anonim ***** válasza:

Akkor meg mi a probléma!?

Öregem... Vegyél egy jó gépet. Jó gépen és régi monitoron lehet játszani. Csiri-villi LCD monitoron, és "ilyenre maradt pénzem" gépen soha nem fogsz jót játszani.

Hallgass rám, ne legyél buta.

F22

2011. dec. 28. 22:27
 8/21 anonim ***** válasza:

Ne vetes már vele crt t

vegyél egy használt lcd t biztos van anyiért mint egy crt 3000?

3000 crt töl kisül a szemed ha nem más sül ki ha egyáltalán használható is valámedig...

de ti tudjátok

jó érv az hogy vegyen 127 ezer böl gépét ami jó csak ép nem fogtudni enyibõl húdejót...

használtan meg tud veni kopleten gépet

amin elmenek ezek amiket irt

eß ne kel crt vel szenvedni

mond csaj aki crt t ajánlgatod

napi hány órát gépezel

és CRT vel???

én tudod menyire utáltam crt t? és még mosţ is utálom

es ismeröseim közül mindenki.

mostani gépen ilyen régi játékok nem menek szóval egy olcsó gép is elég lesz neki most

már csak azerţ is mert 130 bol semijen gamer gépet nem fog tudni öszerakni

2011. dec. 29. 16:48
 9/21 anonim ***** válasza:

Szerinte,laptop lene a legjob megoldás es akor monitor is letudva

mert xbox hoz milyen moniţorod lene?

2011. dec. 29. 16:50
 10/21 anonim ***** válasza:

Istenkém..!

Először az utolsó válaszoló hozzászólására reagálok:

A laptop azoknak való, akik hordozzák a munkahelyüket. Lap-TOP. Meg sem közelíti a TOP-lest vagy hasonlók. A laptop -akár hogy is nézzük- csak egy kompromisszum. Videokártya mindben gyenge, legalábbis az asztaliakhoz képest. Vagy szerinted viccből fogyasztanak 300-400W-ot a mai gamer PC-k? (jó tudom hogy sokatok 650W-os tápot tesz bele, de az úgy sincs teljesen kihasználva).

Vagy esetleg az áramszolgáltatóval állapodnak meg a cégek, hogy direkt sokat fogyasszanak az asztali cuccok? Hát elmondom, hogy: nem! Ez szükséges a kívánt számítási teljesítményhez!

Az hogy le van tudva a monitor is "egyben", erre csak azt mondom: a multinacionális TACSKO -k erre alapoznak, hogy a buta ember megveszi egyben, és még örül is hogy de jól járt...

(...aki eladta :D)

125 ezerből már simán lehet jó gépet összerakni. Csak nem kell megvenni az első "madaras üzeltben" árult gépet, mert lehúzás.

Szóval 125-ből megvan a tuti gép! Ha máshogy nem, esetleg 1-2 alkatrészt lehet használtan venni. Érdemes olyan alaplapot választani, amin legalább 4 memória slot van, ezek közül 2-t elfoglalni, 2db 1GB -os memóriával. Így még később lehet bele tenni még 2db 1GB-osat, és az már 4GB RAM, akinek ez nem elég, az sírjon, vagy lottózzon.

Javaslom a DDR3 -as ramokat, de CSAK AZÉRT, mert olcsóbbak.

Aztán csomót lehet spórolni a winchesteren is! Nem kell 320GB, mert csórikám nem fogja kihasználni úgy sem. Én a 250GB-os WD Caviar Blue (sata II) -met elcserélném két db 80GB sata II -re.

Videokártyán is lehet spórolni, csak nem a legszuperebbet kell venni. Érdemes kinézni 2 egyformát, amik még önmagukba használhatóak (használtan persze!), és Cross Fire -ba kötni.

Hogy nekem milyen monitorom van, és mennyit gépezek, az magánügy. De azért válaszolok: 17" LCD monitort használok, és napi 4-5 órát szokott menni a gép.

Mikor CRT monitorom volt, akkor is ugyan ennyit használtam. Csak azért cseréltem le, mert kevés volt a hely az asztalon, és öreg volt a CRT--> homályos volt bármilyen felbontásban. A szemedet meg nem villogja ki, ez hülyeség! Nem kell feltenni a felbontást maximálisra, mint valami stréber informatikus, hanem azon a felbontáson kell használni, ahol még elmegy 85Hz képfrissítéssel.

Ennyi

F22

2011. dec. 29. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!