Megéri valamelyik ezek közül a hangrendszerek közül?
Figyelt kérdés
Szeretnék elszakadni a 2.1-es Logitech hangrendszeremtől, és egy belépő szintű hangrendszerrel szeretnék zenét hallgatni/filmet nézni egy 30 m2-es szobában.
próbáltam beleásni magam a témába, de teljesen elvesztem benne (nem az én világom). Ezért kérném a segítségeteket. elsősorban rock6metal zenéhez (cd-ről, vagy veszteségmentes formátumról) és filmnézéshez használnám. Érdemes egy ilyenbe beruházni Panasonic SC-AKX200E-K, vagy legyen egy olcsóbb studio monitor rendszer, esetleg hifi (például ez: Lg Cj65mini HiFi )?
2018. jan. 6. 23:00
1/2 A kérdező kommentje:
60000-120000 ft között szánnék rá.
2018. jan. 6. 23:01
2/2 anonim válasza:
Szerintem olyat vegyél ami később is bővíthető Sony,denon heos,sonos nem olcsó mulatság vagy vegyél normális hifit például vegyél egy jó sztereó erősitőt 80.000Ft ért már nagyon jókat kapsz és vegyél hozzá normális hangfalpárt 3utas okot néz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!