Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az Apple Ipad éri meg jobban...

Az Apple Ipad éri meg jobban vagy valamelyik Samsung tablet?

Figyelt kérdés
Mit ajánlanátok?

2017. okt. 12. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Körülbelül ugyanaz szerintem.

Én vettem egy tabletet 2 éve és apple-t vettem, egy air-t.

Na akkor iphone-om volt.

Most váltottam Samsung telefonra, egy S7 edge-re, vehettem volna iphone 7-est mondjuk, de most hanyagolom az apple-t. Na szóval én elkezdtem nézegetni a Samsung tableteket is, és szerintem jó választás lehet.

Lehet most vennék tabletet Samsung-ot vennék, nem apple-t, de mondom az apple ipad az nagyon jó egyébként, megéri venni, mondjuk jó drága.

2017. okt. 12. 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:
De szerintem mindkettő jó tablet, az apple is és a Samsung is.
2017. okt. 12. 17:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem 2017-es Apple iPad Pro van. Gimitől kaptam ingyen, ameddig oda járok. Komolyan elgondolkoztam rajta, hogy majd veszek egy ilyet. Stabil, az új A10 chip miatt nagyon gyors,a képernyő eszméletlen gyönyörű és simán kibír minimum 10 órát töltés nélkül, pedig nemcsak netezek rajta. Nemsokára eljön az az idő, hogy a laptopot részemről teljesen kiváltja.
2017. okt. 12. 17:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha tablet akkor kizárólag apple. A többi gyártó lényegében sehol sincs. Nem is nagyon próbálkoznak annyira elhúzott a tablet piacon az apple.

Nekem a majdnem 4 éves iPad air em még mindig hibátlanul működik szóval van saját tapasztalatom.

Vicces egybk, mert nemrég olvastam is erről egy cikket, annyira jók az ipadek, hogy lényegében negatívan hat az applere mert nem cserélik le az emberek mivel a több éves modellek is teljesen jók :D

2017. okt. 13. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!