Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PS4, PS4 pro, vagy valamelyik...

PS4, PS4 pro, vagy valamelyik Xbox?

Figyelt kérdés

Szeretnék konzolt venni, de nem tudom, hogy melyik lenne a legjobb gondolkodtam a PS4 pro-n is de nem tudom, hogy megéri-e

Elsősorban a grafika és az fps fontos számomra és a Red dead Redemption, Assassin's creed, shadow of mordor, kingdom come deliverance játékokkal szeretnék játszani.

2017. szept. 10. 09:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez függ attól, hogy 4k-ban akarsz-e játszani. Ha igen akkor ps4 pro(nyilván 4k-s tv is kell ahhoz, hogy kiélvezhesd) Ha nincs 4k-s lehetőséged akkor sima ps4. Jobban ajánlom. Xbox se rossz. De viszont ps-re több exkluzív cím lesz. Ezt úgy írom, hogy régen x360 párti voltam.
2017. szept. 10. 10:29
 2/4 anonim ***** válasza:
PS nem éri meg. Ha megjelenik a PS 5 és cserélni akarsz rá, akkor a PS 4 játékok csak dísznek lesznek jók. A Sony továbbra sem tervez visszafele kompatibilitást. Az Xboxnál van.
2017. szept. 10. 14:55
 3/4 anonim válasza:
Sonynál most keészül a visszafelé kompatibilitás, a Playstatiön now!És ha FHD-ban is jobb grafikát akatsz akkor ps4 pro
2017. szept. 11. 11:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Két kérdés merül fel általában márka / gépvásárlásnál konzolos téren, végül is mindkettőt megválaszoltad. Az első, hogy milyen játékokkal akarsz játszani, te multiplatform játékokat soroltál, amik mindkét gépre vannak. A második, hogy milyen minőségben akarsz játszani, mondtad fontos a grafika.

November hetedikén fog megjelenni az Xbox One X változata. Ez lesz a jelenleg kapható legerősebb konzol. Még a PS4Pronál is jóval erősebb. Az összes Xbox One játékot lejátssza és az említett játékok is jönnek rá természetesen. Az ára 165.000Ft lesz ha jól tudom. A gép alkalmas igazi 4K/60fps játékra ellentétben a PS4 Proval ami a játékok felbontását csak felhúzza 4Kra. Ha jól emlékszem a Pro 135.000Ft.

2017. szept. 11. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!