PS4, PS4 pro, vagy valamelyik Xbox?
Szeretnék konzolt venni, de nem tudom, hogy melyik lenne a legjobb gondolkodtam a PS4 pro-n is de nem tudom, hogy megéri-e
Elsősorban a grafika és az fps fontos számomra és a Red dead Redemption, Assassin's creed, shadow of mordor, kingdom come deliverance játékokkal szeretnék játszani.
Két kérdés merül fel általában márka / gépvásárlásnál konzolos téren, végül is mindkettőt megválaszoltad. Az első, hogy milyen játékokkal akarsz játszani, te multiplatform játékokat soroltál, amik mindkét gépre vannak. A második, hogy milyen minőségben akarsz játszani, mondtad fontos a grafika.
November hetedikén fog megjelenni az Xbox One X változata. Ez lesz a jelenleg kapható legerősebb konzol. Még a PS4Pronál is jóval erősebb. Az összes Xbox One játékot lejátssza és az említett játékok is jönnek rá természetesen. Az ára 165.000Ft lesz ha jól tudom. A gép alkalmas igazi 4K/60fps játékra ellentétben a PS4 Proval ami a játékok felbontását csak felhúzza 4Kra. Ha jól emlékszem a Pro 135.000Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!