Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudjam visszatölteni a...

JediX85 kérdése:

Hogyan tudjam visszatölteni a torrentet nCore-on?

Figyelt kérdés

Amikor letöltöttem a torrentet, úgy hagytam a Seeding-gel hogy visszatöltse (μTorrent-et használok angol nyelvvel).

De amikor frissítem az oldalt hogy lássam mennyit töltött vissza, akkor nem csökkent a hátramaradt idő. Várjak türelemsen vagy inkább cselekedjek?

2017. dec. 31. 16:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis idő szokott kelleni a rendszernek a frissítéshez, de ha minden jól megy a kliens programmal, akkor nem lesz probléma, meg fog jelenni a valós adat pár óra múlva.
2017. dec. 31. 16:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Fontos, hogy ahova eredetileg lementetted a filmet, ne töröld ki, ne nevezd át és a letöltött torrent fájlt sem. Azt hiszem 30perc a frissülése, de van amikor egyből látom, hogy seedel.
2017. dec. 31. 16:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Várj türelmesen, néha nekem is van olyan, hogy sok idő elteltével is azt írja, hogy semmit nem töltöttem vissza. A lényeg, hogy hagyd seedelni, és a gépről se töröld, illetve ne helyezd át máshova amíg a lehetséges hit n' run-ok közt van.
2017. dec. 31. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!