Ncore probléma! Nem tudom visszatölteni a filmet, miért?
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy filmet, magyar szinkronos, de van hozzá felirat is. Nos én a feliratot, vagyis az .srt fájl nevét átírtam, hogy ne legyen a filmben. A film megnézése után tapasztaltam, hogy a bi**orrentben ez a film pirossal van jelölve, tehát nem seedel. Az .srt fájl nevét visszaírtam, úgy ahogy volt, nem volt nehéz mert egy betűt töröltem csak ki belőle. De most sem tölt vissza. Mi ilyenkor a teendő? Letölteni mégegyszer a filmet, vagy mit tudok csinálni. Nem szeretném ha letiltanának.2017. aug. 31. 09:58
1/3 anonim válasza:
Mert átírtál egy letöltött filet. A visszatöltés ideje alatt nem szabad módosítanod a torrentben lévő fileokat. Nem helyezheted át, nem írhatod át a nevüket.
2/3 anonim válasza:
1. Egy hit'n'run után még nem fognak letiltani.
2. Miért nem egyszerűbb módon kapcsoltad ki a feliratot? (szerintem minden lejátszóprogramban van erre lehetőség)
3. Töröld ki a torrent kliensedből a filmet (a filmet magát ne töröld, csak a kliensből), majd töltsd le újra a .torrent fájlt nCore-ról és add meg a film mappáját letöltési helyként.
3/3 A kérdező kommentje:
1. Eddig nem írtam át egy filmet sem, azért nem derült kii ez számomra.
2. Ez a módszer is egyszerűnek tűnt.
3. De én egy hit,n,run t sem szeretnék
4. Köszönöm szépen, a leírtak alapján jártam el, és az eredmény: siker.
2017. aug. 31. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!