Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Utorrent-el nem tudok visszatö...

Utorrent-el nem tudok visszatölteni. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

A fórumon ilyen ratio van (tehát vissza kell tölteni a meccseket, különben bannolnak). Szóval meccseket szedtem le, de nem tölti vissza az utorrent (egy másik srác bittorrentet hazsnál de nála sem tölti vissza. Ez ügyben írtam egy moderátornak és ezt a választ küldte:

"It could be one of several things:

1) you are not connectable - if you are using a router, google port forwarding so you can connect to other people

2) you are downloading old games - this means there are still seeders but very few downloaders. Download new releases and get in early - then you can continue to seed for everyone that shows up to grab the game after you.

3) seed what you download - you got the panthers/dolphins 720p from preseason week 2 and you're not seeding it anymore - stay on and seed. There would be plenty of activity on a torrent a week later. I'd seed for two weeks minimum if you're trying to fix your ratio.

I'd bet it's number 1 though"

Mit írt (mert nem tudok annyira még anolul)? Illetve mi lehet a probléma? Nincs valami beállítva?

2011. aug. 30. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy kevesen töltenek le. Nem kell vele foglalkozni, csak hagyd futni a Torrentet, vagy törölheted is. Azt írják, hogy kevés a letöltő, mert régi a játék, és próbáld meg az újabbat letölteni /ha van/.
2011. aug. 30. 16:29
 2/4 A kérdező kommentje:
játék? én meccset töltök és az az oldal kimondottan meccsek vannak felrakva.
2011. aug. 30. 20:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindegy, hogy játék vagy meccs, a lényeg az, amit már leírtam.
2011. aug. 31. 06:09
 4/4 anonim ***** válasza:
46%

Itt van az általad feltett szöveg szószeinti fordítása /habár a te böngésződben is ott van a Google fordító/: "Ez lehet az egyik több dolgot:

1) Ön nem kapcsolható - ha egy router, google port forwarding, így kapcsolódhat más emberek

2) Ön letölteni régi játékok - ez azt jelenti, még mindig vetőgépek, de nagyon kevés letöltő. Töltse le az új kibocsátások és kap elején - akkor tovább vetőmagot mindenki számára, hogy megjelenik, hogy megragad a játék után.

3) mag, amit letöltés - megvan a párducok / delfinek 720p az előszezon hét 2 és te nem vetés többé - marad és a vetőmag. Nem lenne elég a tevékenység a torrent egy héttel később. Én mag két hétig minimum, ha akarsz kijavítani a viszony.

Én Fogadok, hogy az 1-es szám, bár "

2011. aug. 31. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!