Egy Olympus fe-310 készulékbe milyen eros akkumulátort vegyek (mi a neve) és mennyi ideig bírja ki?
Figyelt kérdés
Mert most nekem 2100mAh van és kb. olyan 2-3 képet bír ki!!2010. jún. 2. 22:49
1/3 anonim válasza:
Az nem az erősség miatt van hanem hibás akku van közötük. Csak akkor lehet megfelelő számú képet csinálni ha biztos hogy minden akku normálisan van feltöltve.A 2000-es Sanyo Eneloop akku a legmegbízhatóbb.
2/3 anonim válasza:
Szia, nekünk Olympus FE46 van és hasonló problémánk.Szerintem hívd fel a szervizt és kérdezd meg milyen akkut használj.Én pld. csak most vettem észre hogy a használati utasításban az van hogy csak Olympos márkájú töltőt és akkut használjon.Erről a boltban egy szót se szóltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!