Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Akarok a csónakomba rakni egy...

Akarok a csónakomba rakni egy akkumulátort ami 80 amper órás? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
és menne róla kb 2 led lámpa egy 75 w hűtő meg egy elektromos motor ami kb300-500 wattos de ezek nem mennek folyamatosan. A villany motoros is csak akkor ha halkan kell menni erre akarok én töltést nap elemel ehhez hány wattos nap elem kel? Vagy tudtok mondani valami más egyszerűen megoltható töltést ami csendes is? Ja és hol lehet olcsón jo napelemet venni? és kb menyibe kerül?
2011. máj. 1. 18:51
 1/9 anonim ***** válasza:

Hogy milyen fogyasztóid vannak azt ugyan leírtad, de hogy ezek mennyit működnek (mert ez a lényeg) azt elnagyoltad.

Ha 2 napig bírja az az akku, akkor ennek töltéséhez szűken ca. 100W-os napelemtábla+töltésvezérlő+szikrázó napsütés kell, min. 100000Ft.

2011. máj. 1. 19:41
 2/9 anonim ***** válasza:

Lemaradt: [link]

De ha szorgalmasan kotorászol a neten olcsóbban is talán összejöhet.

2011. máj. 1. 19:43
 3/9 A kérdező kommentje:
a hűtő anyit hogy hideg legyen a sör a tőbbi meg akkor ha keresek vagy fogok valamit akkor kb menyi idő múlva merül le
2011. máj. 1. 20:02
 4/9 anonim ***** válasza:

Értsd meg, adat nélkül nem megy..

Én nem tudom milyen melegen teszed be a sört, nem tudom milyen hidegen szereted, nem tudom mennyi idő alatt (ez az egyetlen adat kéne!) hűl le.

Nem tudom mennyi ideig tart, milyen motorteljesítménnyel ki-be menni.

Kb. tartom, amit az előbb írtam, de a szikrázó napsütésről nem mondhatok le, vagy növelni kell a táblák felületét..

2011. máj. 1. 21:01
 5/9 A kérdező kommentje:
oránként 20 30 perc
2011. máj. 1. 21:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Bocsáss meg, feladom!

Mi az óránként 20-30 perc?

A hűtő üzemideje, vagy a motor üzemideje?

Mindegy...

2011. máj. 1. 21:50
 7/9 A kérdező kommentje:
hutő
2011. máj. 1. 21:59
 8/9 A kérdező kommentje:
a motor nm sokat
2011. máj. 1. 22:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha a hűtő fél órát megy óránként és hozzácsapom a LED lámpát, akkor min. 120W-os napelem kell, a motort (ami nem sokat jár)meg add hozzá Te, de felhívom a figyelmedet, hogy a motor 6x többet fogyaszt, mint a hűtő, azaz 10perc motor=1 óra hűtő.
2011. máj. 2. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!