Mi a véleményetek a Mediamarktban kapható ConCorde x5 hoverboardrol?
Figyelt kérdés
Gondolkoztam hogy a dechatlonos(90ezerFt) vagy a mediamarktos(concorde x5) hoverboardot(100ezerFt) vegyem meg,de nem tudtam dönteni. Nekem a Mediamarktos hoverboard megbizhatobnak tűnik mert azért a Mediamarkt megis csak jobban otthon van az elektronikai eszközök terén,ezért valoszinű a Mediamarktosat venném meg,de mielőtt megvenném inkább szeretnék biztos lenni abban,hogy megéri és jó minőségű. Szoval akkor véleményeket várnék a MediaMarktban kaphato ConCorde x5 hoverboardrol,milyen minőségű és hogy megéri-e megvenni? Előre is köszönöm a válaszokat!2017. nov. 26. 08:55
1/6 anonim válasza:
A Decathlon meg a sport eszközök terén van otthon. Szóval ha így nézzük, akkor meg az lenne a megbízhatóbb. Továbbá, az hogy valaki árul valamit, még nem azt jelenti, hogy ért is hozzá. Ennek a legklasszikusabb példái talán pont a műszaki áruházak.
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
Ez az oldal amit küldtél ,innen biztonságosan lehet rendelni? Valamint itt előfizetés van vagy utánvétel? A válaszokat köszi
2017. nov. 29. 21:55
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem pesti vagyok. Esetleg valaki még vélemény a MediaMarktban is kaphato Concorde x5 hoverboardrol? Vagy hogy melyiket lenne érdemesebb a mediamarktban vagy a dechatlonban? A további válaszokat előre is köszönöm!
2017. nov. 30. 19:07
6/6 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg vélemény a futureboard.hu oldalrol. Biztonságos-e onnan rendelni és mi a tapasztalatotok?
2017. nov. 30. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!