Nagy zack kérdése:
Ok márka melyik országbol származik a mediamárktban van de halott rola valaki valamit?
Figyelt kérdés
2017. nov. 17. 20:49
1/6 anonim válasza:
Dél-afrikai Köztársaság
Már kapásból nem túl bizalomgerjesztő.
2/6 anonim válasza:
Ki az a halott, akiről hallani kellett volna?
3/6 anonim válasza:
ruandai cég, a gyáruk ott van a tengerparton. De nem hallani jókat róla, egyik mobiltelefonjukban állítólag 400 kiló kokót találtak Németben, de itthon is az egyik headsetükben a mikrochip helye ürülékkel volt feltöltve...szóval hát nem tom én nem vennék tőlük inkább semmit.
4/6 anonim válasza:
Jó nagy mobilokat gyárthatnak, ha 400 kiló kokó van bennük.
6/6 anonim válasza:
Semmiképp ne vegyél 'OK' márkájú termékeket. Én vettem 2 éve egy szobamelegítőt, és nagyon gagyi volt. 2 percenkét kapcsolt be 10 másodpercre. Pár héttel később pedig a belsejében felrobbant valami, szerencsére az áramot is lecsapta és nem lett tűz.
Ismétlem, SOHA NE VEGYÉL 'OK' MÁRKÁJÚ TERMÉKET! Veszélyesek és jobb esetben is rosszul működnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!