Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ennyire megbízható márka...

Ennyire megbízható márka lenne a Creative?

Figyelt kérdés
Pontosan 10 éve vettem egy T3100 aktív hangfalat, annó 20 ezerért, de még a mai napig is kiválóan működik. Azt hittem ez egy noname márka.
2017. szept. 25. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem egy sbs360 2.1 szettem van, kb 8 éves, hibátlanul működik.

Régen nagy név volt.

Hangkártyák pl.

2017. szept. 25. 15:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
10-15 eve nalunk a Creative volt az egyik legjobb gyarto a piacon.
2017. szept. 25. 18:49
 3/4 anonim válasza:
1981 óta létező szingapúri (!) cég. Szerintem viszonylag ismert márka, emlékszem, anno tényleg nagy név volt, MP3 lejátszók, dvd-írók, stb... Hangkártyáik (Sound Blaster) még ma is menők, sztem manapság leginkább erről híresek (személy szerint a Sound Blasterrel nincs tapasztalatom). Nekem van egy vezeték nélküli Creative fülhallgatóm, jól szól.
2022. dec. 25. 16:01
 4/4 anonim válasza:
Valóban ismert cég, és a Sound Blaster hangkártyáik jónak számítanak, hangfalaik is... viszont pl. fülhallgatók terén általában azt mondják, hogy inkább kerüld el. Nekem is volt tőlük egy vezeték nélküli fülesem, talán két alkalomig hibátlanul működött, utána semmi. Megdöglött. Pedig nem volt agyonhasználva...na mindegy. Fülhallgatót nagy valószínűséggel nem veszek többet tőlük.
2023. máj. 21. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!