Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A Mediamarktban miért volt...

A Mediamarktban miért volt pixeles az Ultra HD Philips LED TV képe?

Figyelt kérdés
Mese volt rádugva és látszódtak az emberek testén a recék (pixelek). Ha vennék itthonra egy UHD TV-t és nem olyan felbontásút néznék rajta az is pixeles lenne? Samsung vagy LG lenne a jobb választás? Tapasztalatok?

2017. aug. 8. 20:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Én most vettem LG FullHD TV-t. Jól működik, szép képet ad, a hangzása is jó. Valamivel talán olcsóbb a Samsungoknál. A tv műsorokat SD-ben sugározzák, ha előfizetsz akkor is csak HD (720p). A fullHD 1080p ilyen felbontásban, tölthetsz le filmet. (pl.Netflix - Amazon) A konzolok is viszik ezt a felbontást. Úgy hallottam a játékkonzoloknak a következő generációja fogja bírni az UHD felbontást. Én ezért vettem FullHD-t még ha a jövő a 4k-é is... Szerintem felesleges jelen pillanatban, ha egyszerűen nincs adás amit ilyen felbontásban nézhetnél. Ja, mindegy hogy tud a Tv UHD-t ha a jel csak krumplival felvett minőség. Gondolom a mediamarktban is rádugtak valami gagyi minőséget, nem a szokásos 5 perces bálnák úsznak és virágos rét 4k promót.
2017. aug. 8. 21:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Sima kábel TV adást láttál, ami ráadásul még nem is HD volt...
2017. aug. 8. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!