5. 0-ás házimozi rendszer hátsó hangszóróit rá köthetem az erősítő első (nagy) hangszóró kimeneteire károsodás nélkül?
Lehet buta kérdés.
Attól félek hogy kimennek, tönkre mennek a kicsi (hátsó) hangszórók.
Sony str-de 515 tipusú az erősítőm.
A kicsi hangszórók 60Wattosak.
Az erősítő első hangszóró kimenetei ha jól tudom 105Watt. De talan csak akkor ennyi ha kettő hangszóró van rákötve. 4 hangszóró esetén eloszlik ez a teljesítmény nem?
köszönöm. kicsit kifejtenéd? van mitől félnem akkor vagy nincs?
nem fogom kiütni?
Attól még hogy rákötöd nem lesz semmi baja.
Viszont akkor már igen ha meg is hajtod. Feltételezhetően nincs 60W! Mekkora hangszórók vannak benne, 8-10cm?
Jó ha 20 wattosak egyébként.
Azt se értem miért a frontok helyére akarod kötni?
Kösd a surroundok helyére, a frontoknak meg maradjanak a nagy szélessávúak.
köszönöm válaszod.
azért szeretném rákötni a frontokra mert így nincs kihasználva a hátsó hangszórók. nincs olyan mód az erősítőn ami egyaránt megszólaltatná a hangfalakat.
Azt kétlem hogy csak 20Watt körül lenne. minimum a 40Watt ha nem is 60W
Most akkor a frontokkal párhuzamosan akarod?
Az sem jó, ugyanis az impedancia nagymértékben lecsökken.
Milyen típusú 5.1, én műszerész vok, ismerem őket, megmondom neked a teljesítményét. De ha valami átlagos pc-hez való hangfalszett akkor hidd el hogy 20 watt sincs, viszont ha valami spéci hifi hangfalszett, akkor igen, lehet több.
De hidd el ha kis picik a dobozok, aprócska hangszórókkal, azok nagyon kicsi teljesítményűek.
A hangfalszett az Onkyo SKF 4800
A két front 130W
A center 130W
A két kicsi 60W
A kicsi hangfalak adatai: 8cm átmérőjű cone sugárzók, impedencia 6ohm.
Az erősítőm Sony str de-515 típusú.
5.0-ás, de 4 front köthető rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!