Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi az ami versenyezni tud egy...

Mi az ami versenyezni tud egy Apple iPad Pro 9.7-el? Más márkák? Tollak?

Figyelt kérdés

2017. nov. 2. 07:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Mi is a kérdés?

Milyen más márka van tablet-ben, mint az apple ipad?

Nekem ipad van, de amiket nézegettem az még a Samsung.

Sony-nak is vannak tabletjei, de annál vagy az apple ipad vagy egy Samsung tablet jobb választás szerintem.

Szóval még a Samsung tableteket nézném.

2017. nov. 2. 07:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Az legújabb ipad pro-k tudnak versenyezni vele.

A toll nagyon jó, érzékeli a nyomást/dőlést de nem tudom , hogy van e jobb ami működik az ipadel.

2017. nov. 2. 07:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Lemaradt:

Ha 9,7 colosat akarsz akkor szerintem a sima ipadet vedd. (5. Generációs vagy mi a neve) gyengébb valamennyivel de jóval olcsóbb is.

2017. nov. 2. 07:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha rajzolni akarsz nem fogja tudni helyettesíteni más, nekem az 5. generációs ipadem van egy adonit stylusszal, de olyan precízen nem tudja érzékelni, mint a pro az apple pencilt.
2017. nov. 2. 07:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Az új Apple Pencil a régi iPad-el nem működik? Vagy nem olyan jól?

Pontosan mit tud a ceruza a régiekhez képest? Régen is voltak már ilyenek, nem? Az Apple Pencil az csak a dőlésszöget közvetíti drót nélkül és a nyomást a képernyő érzékeli, vagy amindkettőből integrálja össze az információt, vagy hogyan van pontosan?

2017. nov. 2. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!