Megéri egy Ipad air2 64GB tabletet venni?

Figyelt kérdés
Régóta gondolkozom azon, hogy vennék egy ipad-et, egyetemre jegyzetelni, filmet nézni, fotózni stb. Viszont kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy érdemes-e beszerezni egy ilyen készüléket. Jókat olvastam róla, de az érdekelne, tényleg hipergyors és szép a képminősége, hány évig lehet használni?

2017. szept. 30. 13:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem air 1-es van és nagyon jó tablet.

Bár egy notebook-ot nem helyettesít jelenleg egy apple tablet szerintem.

Bár sok mindenre jó, internet, email, zenehallgatás, app-ok, stb.

2017. szept. 30. 13:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia:) és olyan 10-12 órát bír az aksija? Illetve fotózni szoktál vele, jó képeket csinál? Köszi előre is :)
2017. szept. 30. 14:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Mint apple eszköz, nem lesz benne gagyi kamera, premium az is, van HDR technológia, nagyon jó.

Igen, az aksi nekem eléggé merül, mivel minden nap használom kétnaponta tölteni kell, 2 éve vettem, már valamit romlott az aksi.

Ha sokat használod, lehet 3-4 év múlva aksit kell benne cseréltetni szervizben, ezzel számolj szerintem.

2017. szept. 30. 14:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mégegyszer, szerintem venni fogok egyet :D
2017. szept. 30. 15:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen. Külföldön élek és az általános iskola adta ingyen. Vissza kellett adnom 9. osztály után. Gimiben már nem adnak ipad-ot. Gondolkoztam, hogy megveszem vagy veszek újat, mert szerettem használni. Eddig még nem vettem, mert őszintén szólva laptop és jó telefon mellé nem látom sok értelmét semmilyen tabletnek.
2017. szept. 30. 17:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Én naponta használom.
2017. szept. 30. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!