Reklamszemetes kérdése:
DAC-Amp vagy Amp?
Figyelt kérdés
Amazon echo dot-ról szoktam spotify-t hallgatni, ami egy microlab solo c1-re van kötve. Kényelmi problémám van vele, halk a pc bemenethez képest (2 bemenete van a hangfalnak), kb 70%-al magasabb hangerőbeállítás kell neki, hogy azonos hangerőn szóljon, mint a pc. Nyilván nem egyszerre akarom járatni őket, nem is tudnám, de kellemetlen ha visszaváltok pcre és ordít. Tudom, hogy egy egyszerű erősítő megoldaná a gondom, de gondolkodom egy DAC-Amp-on is mert sokat hallottam róla, hogy "javít" a hangzáson.
A kérdésem tehát, hogy volna e értelme (20e Ftos árkategóriában) egy DAC-ot beiktatnom a kettő közé, vagy nem hozna értékelhető változást és elég egy sima kis erősítő ?
2017. okt. 30. 14:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!