Ti is használtok még rajtam kívül, hifi CD lejátszót, DVD lejátszót, lemezjátszót, videomagnót?
Figyelt kérdés
2017. okt. 28. 14:45
21/26 anonim válasza:
Van 4 lemezjátszóm, meg olyan 10 ezer hanglemezem, már csak az esztétika, az eszmei értéke miatt is ezt használom, mint a számomra sokkal mulandóbb digit formátumokat, mivel iszonyat gyorsan halad a technika előre, kb. minden 2 év után elavult. Ennyi erővel a jelenlegi formátumokat is elfelejthetjük hamarosan.
22/26 anonim válasza:
Van több régi videóm. Azok közül az egyiket meg kellene javíttatni. De najd holnap,jövő hónapban...
Van egy sima 4 fejes egy régi pc-vel összekötve.
Van egy 6 fejes combo.
Van egy 3D BD.
Van egy régi lemezjátszó. (Gyönyörű hangja van!)
Van egy hifi aminek a magnó része nem müködik. (Filléres javítás ha minden igaz,de majd holnap)
Van egy hifi aminek a cd-s része ment tönkre.
Illetve van egy nagy szatyor cd,több mint ezer dvd,több száz vhs illetve több száz magnó kazi.
De inkább pendrive vagy vinyó a jellemző. Főleg a hely-vagyis annak a hiánya a mérvadó.
Viszont mindnek megvan a feelingje.
23/26 anonim válasza:
Nem, a blue-ray sem elavult bár vannak már annál jobb adathordozók is. én cd-t, dvd-t, videómagnót, és lemezlejátszót is.
25/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat!
2017. nov. 10. 18:43
26/26 Robbbi válasza:
Én a legrégibb technikát használom leginkább, rádiózok a melóhelyen a kocsiban meg néha előveszem a MiniDisc-et és azt hallgatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!