Ti is használtok még rajtam kívül, hifi CD lejátszót, DVD lejátszót, lemezjátszót, videomagnót?
Mikor az ember felhőből tud 4k-ban végtelen mennyiségű film közül streamelni 1 kattintással, akkor hogy ne lenne elavult a szekrényeket elfoglaló, porosodó lemez?
Kazettákról meg hasonlókról nem is beszélve...
Mikor az ember felhőből tud 4k-ban végtelen mennyiségű film közül streamelni 1 kattintással, akkor hogy ne lenne elavult a szekrényeket elfoglaló, porosodó lemez? Tudom hogy elavultak, én ritkán használom még.
Én torrentről töltöm le a filmeket.
Persze.
A konyhában még hifi van, az én és apám szobájában s van dvd és videolejátszo és használatban is vannak.
Én mp3 lejátszot használok ha megyek vhova és zenét akarok hallgatni. Még a walkmanem is meg van és mukodoképes ahogy a discmanem is.
Flippes telot használok mert nem csipem a tapitelokat.
Tele vagyok régi musoros dvd-kkel és vhs-ekkel.
Nem vagyok régimodi de minek dobnám el ha még mukodik?
Egyedul a PC-m az amit fejlesztek mert sajna muszáj.
# 13 Nem vagyok régimodi de minek dobnám el ha még mukodik? Én is így vagyok a műszaki cikkeimmel én se dobom ki mert működik, kicsit bajuk már van sajnos, de szerintem már nem éri meg megint pénzt költeni rájuk, szerinted?
Én csak ritkán használom már őket, inkább AUX-ra csatlakoztattam a hifit és gépről megy a zene.
A #13-as vagyok.
Az én példámbol kiindulva, nos, még a 10+ éves laptopomrol sem mondtam le sokáig. Ugyan nagyon nagy baja sosem volt de ugy voltam vele hogy amig tudtam, szervizeltettem ha kellett. Mai napig mukodoképes mert karban volt tartva s végul már csak azért nyugdijaztattam mert lassu az igényeimnek. De amig valami kiszolgálja az igényeimet, megtartom.
Kérdés hogy egy ponton tul már megéri-e. Tény hogy ezeket még ugy gyártották hogy nem járt le a "szavatosságuk" 1-2 év után.
Még jó,hogy használok, a CD a legjobb adathordozó, a hifi jobb minőségű hangot ad, mint a telefon vagy a laptop hangszórója, DVD-n megvannak a mindenkori kedvenc filmeim, így nem kell őket egyfolytában keresni a neten, hogy fent vannak-e online, kazettán pedig olyan régi kedvenc filmeim is vannak, amiket nem lehet neten megtalálni, e mellett pedig nosztalgikus érzés betenni a kazettát, megnézni,hogy hol tart a szalag, aztán pedig visszapörgetni a film elejéig...
Lehet, hogy néhány embernek elavult, vagy tényleg elavultak, de még mindig a legjobb dolgok. ;)
Videomagnókat eladtam
de
még szalagos magnóval kezdtem, van egy Grundig és egy ZK
Valahol hentereg minikazettás üzenetrögzítő és egy walkman is
Sony hifi 2x60W CD és kazettás, PC erre van kötve ha zene
8mm-es orosz filvetitő, saját 100 éves filmecskékkel :)
Fonica/lengyel/ wurlitzer 50 kislemez 2Ft-sal működne ha működne
Hitler néprádió, csere panellel, nem működő.
Rádiót ha hallgatok, mobiltelefon
DVD a PC-ben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!