Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ti is használtok még rajtam...

Ti is használtok még rajtam kívül, hifi CD lejátszót, DVD lejátszót, lemezjátszót, videomagnót?

Figyelt kérdés

2017. okt. 28. 14:45
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
35%

Mikor az ember felhőből tud 4k-ban végtelen mennyiségű film közül streamelni 1 kattintással, akkor hogy ne lenne elavult a szekrényeket elfoglaló, porosodó lemez?

Kazettákról meg hasonlókról nem is beszélve...

2017. okt. 28. 19:39
 12/26 A kérdező kommentje:

Mikor az ember felhőből tud 4k-ban végtelen mennyiségű film közül streamelni 1 kattintással, akkor hogy ne lenne elavult a szekrényeket elfoglaló, porosodó lemez? Tudom hogy elavultak, én ritkán használom még.

Én torrentről töltöm le a filmeket.

2017. okt. 28. 19:48
 13/26 anonim válasza:
100%

Persze.

A konyhában még hifi van, az én és apám szobájában s van dvd és videolejátszo és használatban is vannak.

Én mp3 lejátszot használok ha megyek vhova és zenét akarok hallgatni. Még a walkmanem is meg van és mukodoképes ahogy a discmanem is.

Flippes telot használok mert nem csipem a tapitelokat.

Tele vagyok régi musoros dvd-kkel és vhs-ekkel.

Nem vagyok régimodi de minek dobnám el ha még mukodik?

Egyedul a PC-m az amit fejlesztek mert sajna muszáj.

2017. okt. 29. 10:26
 14/26 A kérdező kommentje:

# 13 Nem vagyok régimodi de minek dobnám el ha még mukodik? Én is így vagyok a műszaki cikkeimmel én se dobom ki mert működik, kicsit bajuk már van sajnos, de szerintem már nem éri meg megint pénzt költeni rájuk, szerinted?

Én csak ritkán használom már őket, inkább AUX-ra csatlakoztattam a hifit és gépről megy a zene.

2017. okt. 29. 10:54
 15/26 anonim válasza:
100%

A #13-as vagyok.

Az én példámbol kiindulva, nos, még a 10+ éves laptopomrol sem mondtam le sokáig. Ugyan nagyon nagy baja sosem volt de ugy voltam vele hogy amig tudtam, szervizeltettem ha kellett. Mai napig mukodoképes mert karban volt tartva s végul már csak azért nyugdijaztattam mert lassu az igényeimnek. De amig valami kiszolgálja az igényeimet, megtartom.

Kérdés hogy egy ponton tul már megéri-e. Tény hogy ezeket még ugy gyártották hogy nem járt le a "szavatosságuk" 1-2 év után.

2017. okt. 29. 16:43
 16/26 Keito válasza:
69%
Mindegy, milyen adathordozót használsz tanuláshoz, szórakozáshoz, művelődéshez, mert kizárólag az eszközön tárolt adat tartalma, minősége határozza meg, hogy milyen emberré válsz, nem pedig egy eszköz relatív korszerűsége. Használd azt, ami elérhető számodra és ha több ilyen van, akkor részesítsd előnybe azt, ami a szívedhez közelebb áll.
2017. okt. 30. 08:22
 17/26 spangli74 válasza:
Én használok dvd t,cd t, videót,kazettás magnódecket és orsós magnót is,leszarom,hogy elavult e vagy sem.most halt meg 320 as vinyóm,semmi adatot nem érek el rajta,de a régi szalagokon minden megvan
2017. nov. 1. 10:19
 18/26 anonim válasza:

Még jó,hogy használok, a CD a legjobb adathordozó, a hifi jobb minőségű hangot ad, mint a telefon vagy a laptop hangszórója, DVD-n megvannak a mindenkori kedvenc filmeim, így nem kell őket egyfolytában keresni a neten, hogy fent vannak-e online, kazettán pedig olyan régi kedvenc filmeim is vannak, amiket nem lehet neten megtalálni, e mellett pedig nosztalgikus érzés betenni a kazettát, megnézni,hogy hol tart a szalag, aztán pedig visszapörgetni a film elejéig...

Lehet, hogy néhány embernek elavult, vagy tényleg elavultak, de még mindig a legjobb dolgok. ;)

2017. nov. 3. 10:30
 19/26 anonim válasza:
Ja,egy 20 éves lány voltam,nem egy 70-80 éves bácsi, aki esetleg nem ért a technológiához. :D
2017. nov. 3. 10:32
 20/26 horex ***** válasza:

Videomagnókat eladtam

de

még szalagos magnóval kezdtem, van egy Grundig és egy ZK

Valahol hentereg minikazettás üzenetrögzítő és egy walkman is

Sony hifi 2x60W CD és kazettás, PC erre van kötve ha zene

8mm-es orosz filvetitő, saját 100 éves filmecskékkel :)

Fonica/lengyel/ wurlitzer 50 kislemez 2Ft-sal működne ha működne

Hitler néprádió, csere panellel, nem működő.

Rádiót ha hallgatok, mobiltelefon

DVD a PC-ben

2017. nov. 3. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!