Milyen lemezjátszót ajánlanátok egy kezdőnek?
Mintázásra használnék egy középkategóriás lemezjátszót, számítógéphez csatlakoztatva. HipHop beateket csinálgatok picit több mint egy éve, és elkezdeném bakelittel. MPD-t és FL Studiot használok, ezek mellé kellene egy jó lemezjátszó, ami alkalmas erre, és nem túl drága nagyonextrás beruházás, mivel kezdőnek tartom magam.
Valakinek ötlet?
"Haladó/középhaladó" vinylesnek mondanám magam, de az ilyen dj dologokról kb semmit nem tudok. :D
Annyi tanáccsal talán mégis tudok szolgálni, hogy ha igazán jó minőséget akarsz, akkor nyúlj egy kicsit mélyebben a zsebedbe egy Ortofon hangszedőért. Nem csak, hogy az egyik legjobb, de az Ortofonok kifejezezten dj hangszedők. Nekem is az van egyébként, ennyi az összes közöm ehhez. :)
Ja, értelek, azt hittem dj lejátszót szeretnél.
Az Ortofon viszont még így is ajánlatos, egy kicsivel "olcsóbb" kategória az AudioTechnica, ami szintén nagyon jó.
20-30 ezer körül nézegess lejátszókat, lehetőleg olyat, aminek lecsavarható a shellje (a kar vége), mert akkor könnyebb tűt cserélni, és szinte bármilyet rakhatsz bele.
Én mindenképpen a használtra szavazok, ugyanis nagyon jókat lehet kapni ennyi pénzért. Ebben az árban az újak csak játékszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!