A drónom nem száll fel, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Sajnos a garancia már lejárt. De hogy mi is a probléma? A propellerek tökéletesen pörögnek, és felszáll a gép, ellenben csak fél méter magasra emelkedik. Hiába adom rá a 100%-os gázt, akkor is csak a talaj szintjén mozog. Arra gondoltam, talán az akkumulátor ment tönkre, mert a repülési idő is lecsökkent az eredeti időről (10 perc) fél percre.2017. okt. 22. 13:21
1/8 anonim válasza:
Lehet az aksi is, de lehetnek a motorok is. A szénkefés motoroknak amúgy sem olyan hosszú az élettartama mint a kefe nélkülieknek.
2/8 A kérdező kommentje:
És mit tehetek?
2017. okt. 22. 15:47
3/8 anonim válasza:
Lehet hogy nem éri meg javittatni, akksit bele venni, ezért legjobb ha újat veszel.
4/8 anonim válasza:
Nem tudom milyen drón, de van amihez pár dollár egy új motor szett, meg az aksi. A legtöbb esetben egyszerű cserélni a motort.
5/8 A kérdező kommentje:
A wltoystól rendeltem a drónt. V686-os. Esetleg valaki dolgozott már vele? Minden infó érdekel.
2017. okt. 22. 17:54
6/8 Ypszilon1980 válasza:
Inkább akksira gondolok, szerintem azt kellene első körben kicserélni, akkor szokott leginkább ez a jelenség lenni, vagy nem tölti rendesen a töltő, nálam egyszer ilyen hiba volt. A másik még, hogy sokszor a rázkódások következtében a motorvezérlőnél a forrasztás elenged.
7/8 anonim válasza:
Egy új aksi mint valószínűleg megoldja aproblémádat
8/8 anonim válasza:
Vegyél egy eachine wizardot, meg hozzá egy rendes távot, ha kell ebben tudok segíteni. Ezek már komolyabb gépek, lényegesen nagyobb élmény ezekkel repülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!